Startuje komediální krimi seriál Duch: Představí se v něm i herec z Harryho Pottera

Oblíbený herec z Harryho Pottera si zahraje i v seriálu Primy.

Nový seriál Duch

Nový komediální krimi seriál Duch ovládne obrazovky televize Prima už tuto sobotu 5. února. V hlavních rolích se představí Štěpán Benoni nebo Predrag Bjelac, který si ve filmu Harry Potter zahrál Igora Karkarova.

Právě Predrag v roli mafiána Darka bude hlavním nositelem úsměvného pohledu na drsné prostředí zločinu. Štěpán Benoni není na obrazovkách televize Prima žádným nováčkem. Teď se na něj můžete těšit v roli kriminalisty. Co o své roli herec prozradil? „Já hraju policistu, který se jmenuje Emil a hodně se potí. Emil je spíš takový analytik, který pracuje na kriminálce a není zvyklý úplně chodit do terénu, jak říká můj kolega Pega, je to kancelářská krysa,“ popsal Benoni.

V novém seriálu se můžete těšit také na vyšetřovatelku Radku, kterou ztvárňuje Marta Dancingerová. Jaká Radka je? „Je to každopádně hodně schopná ambiciózní žena, která má ráda přesnost, disciplínu. Prostě žena na svém místě. Je v partě kriminalistů a berou ji právoplatně jako jednu z nich, až je tam možná trošku nadřazenější,“ řekla Dancingerová.

Fanouškovsky jsem se přizhroutila

A jak se hercům spolu vzájemně pracuje? „Se Štěpánem jsme se už znali z jiných projektů a s panem Predragem je to strašně fajn. Jsem hrozně ráda, že jsem ho poznala, protože jsem velká fanynka Harryho Pottera. Když jsem se dozvěděla, že tady bude můj milovaný Igor Kargarov, tak jsem se z toho lehce fanouškovsky přizhroutila,“ poznamenala Dancingerová.

„Já jsem velice šťastný, že dělám se Štěpánem a Martou. Převážně máme spolu všechny obrazy a dobře se bavíme,“ popsal Bjelac.

Tagy: