Ve Slunečné se objeví Vladimír Polívka. Je tu skvělá parta, pochvaluje si herec

Marek Lambora a Vladimír Polívka ve Slunečné

Vladimír Polívka se představí ve Slunečné

Herec Vladimír Polívka jde z jedné seriálové role do druhé. Po Poldovi se dnes divákům představí v seriálu Slunečná, kde si zahraje specialistu na umělé oplodnění. Jak mu to půjde, se můžete přesvědčit už ve čtvrtek ve 20:15 na Primě.

Vladimír Polívka alias doktor Lukáš Verner je novou postavou, která se objeví v seriálu Slunečná. A jak je vidět, s novými kolegy se sžil velmi rychle. „Já si s panem režisérem rozumím. Pochopili jsme se správně, co od Vernera chceme. Stává se mi ale, že si pletu jména,“ popsal Polívka.

Seriálový kamarád Janka se sice brzy stane jeho protivníkem v lásce. Když se ale vypne kamera, jsou prý jedna velká parta. „Jsou tady postavené ty kulisy restaurace, které znám jen z televize, a překvapilo mě, jak je vše dělané do detailů. I když jsou to jen kulisy dvoupatrové pouze pro tohle, ta výprava je moc pěkná,“ připustil Polívka.

A jak vypadala příprava herce na první natáčecí den? „Já si to nebarvím, dělám si jen poznámečky, třeba tady nechápu scénickou poznámku a udělal jsem si tam otazníčky, aby bylo jasné, že to fakt nechápu. A tady jsem si změnil slovo ,pitomče’ za ,ty vole’.

Jak moc seriálová postava Vladimíra Polívky zamíchá vztahovými kartami, se dozvíte dnes ve 20:15.

Tagy: