Vedle Lambory se ve Slunečné objevila nová kráska. Zamotá Jankovi hlavu?

Denisa Nesvačilová s Evou Burešovou v seriálu Slunečná

Novou posilou seriálu Slunečná je sympatická zrzka, herečka Denisa Nesvačilová. Hned v první scéně seriálové premiéry ale musela čelit velké výzvě – usednout po dlouhé době za volant. Na silnici se potkala s představitelem Janka, Markem Lamborou, vedle kterého se teď v seriálu bude objevovat velmi často.

První klapka byla pro novou tvář seriálu Slunečná doslova křest ohněm. I když držitelkou řidičského průkazu je, tak pravidelně neřídí a hned první scéna byla za volantem. Denisa se tak musela před kamerami a celým štábem pekelně soustředit na jízdu a do toho zvládnout svoji roli.

„Já už dlouho nemám auto, ale občas se mi poštěstí řídit auto maminky nebo někoho, kdo mi ho půjčí, když je potřeba. Takže jsem si to musela osahat, ale toto byl hlavně elektromobil, který jsem nikdy neřídila,“ vysvětlila Nesvačilová.

Nejen, že na scénu musela přijet elektromobilem, ale musela svému kolegovi Marku Lamborovi pomoct s výměnou kola, takže přišla další výzva – nářadí. „Naučila jsem se taky s heverem. Teda nenaučila, ale už trošku vím, jak to funguje,“ dodala s úsměvem.

Nesvačilová prý často vypadá, že ví, co dělá, ale ve skutečnosti je to jinak. „Tak na to mám vystudovanou školu, abych vypadala, že umím všechno, ale neumím. Neumím vlastně nic z toho, co jsem kdy ve filmu nebo v seriálu dělala,“ přiznala herečka.

Denisa v seriálu ztvárňuje postavu Karolíny, která je z dětského domova. Později ale bydlela na statku Popelkových, ze kterého se odstěhovala do Irska a teď se na něj vrátila. V nových dílech ji budeme vídat hlavně po boku Marka Lambory.

„V reálu jsme se poprvé viděli na nějaké premiéře před mnoha lety a tehdy jsme si řekli asi jenom dvě věty. Takže jsme se dnes prakticky seznámili znovu,“ zavzpomínala Denisa, kdy se s hlavním představitelem seriálu viděla poprvé. V jakém vztahu spolu budou a jestli ohrozí Jankův vztah s Týnou, už musíte zjistit sami.

Slunečnou sledujte v úterý a ve čtvrtek od 20:15 na Primě.

Tagy: