Tepláky vymění za vysoké podpatky. Soukalová se vrací na obrazovky Primy

Ačkoli se může zdát, že život Gabriely Soukalové je synonymem pro biatlonové tratě, moderátorská práce pro pořad ShowTime se pro Gábinu stala další životní metou. A od 10. března 2022 bude pro oblíbenou českou sportovkyni a novopečenou maminku její pracovnou znovu televizní studio.

„Těším se obrovsky jak do studia a na diváky, tak také na celý tým CNN Prima NEWS, který je plný moc fajn kolegů a lidí, kteří se starají o chod pořadů a jejich přípravu,“ říká Soukalová, která se do studia v barvách ShowTimu vrátí po půl roce.

„Televizní prostředí mi sedlo a moc ráda tam chodím i mimo pracovní dobu, protože je to místo, kde se cítím dobře. A často se tam i dost nasmějeme, což je nejenom v kontextu dnešní doby opravdu cenné,“ doplňuje oblíbená moderátorka.

Česká sportovní hvězda se poprvé v roli moderátorky společenského magazínu ShowTime objevila na podzim roku 2020. Po roce moderování, v srpnu 2021, divákům Primy a CNN Prima NEWS mávala z televizní obrazovky naposledy, protože ji nově čekala role maminky.

A jak už to tak bývá, téměř všechny maminky jsou v prvních letech tak trochu moderátorky života svých dětí. „Mateřství je podle mne už samo o sobě ten nejnáročnější obor ze všech. Skloubit ho s prací na televizní obrazovce není snadné. Na druhou stranu mě ale jednoduché věci nikdy nebavily, a proto si vybírám cesty, které mě můžou posunout dál a něco mě naučit,“ líčí někdejší sportovní hvězda.

„Zároveň se snažím nastavit balanc v tom, co dělám, abych se mohla co nejvíc věnovat naší malé dceři. Myslím, že moderování se s mateřstvím může skvěle doplňovat, protože časová náročnost je tam o něco menší než u klasických povolání, kde člověk tráví i víc než osm hodin denně. I z toho důvodu jsem tuto možnost od CNN Prima NEWS ráda přijala,“ dodává.

Mateřská v pohybu

„Tepláky jsem si zatím ani moc neužila, protože můj pracovní program je a byl i kvůli letošní zimní olympiádě už několik měsíců celkem pestrý. Takže ačkoli si ráda zopakuji chůzi v lodičkách, zároveň se těším i na každý den, kdy si můžu dopřát pohodlí tepláků a domova,“ doplňuje Soukalová.

Na návrat oblíbené hvězdy biatlonu do moderátorského týmu ShowTime na Primě a CNN Prima NEWS se můžete těšit už ve čtvrtek 10. března 2022.

Tagy: