Vémola byl šťastný, když ho Ceterová opustila. Lela při rozhovoru plakala

MMA bojovník Karlos Vémola je bezpochyby nepřehlédnutelný nejen ve světě sportu, ale i v showbusinessu. Rozchod s jeho partnerkou, slovenskou playmate Lelou Ceterovou, plnil titulní stánky, teď ale otevřeně promluvili, jak to doopravdy bylo. Lela se i rozplakala.

Rozchod snad nejznámějšího českého bojovníka smíšených bojových umění a jeho partnerky Lely Ceterové plnil titulní stránky a ani na sociálních sítích nešlo přehlédnout, že se nad rájem zatáhla mračna. Deníky Blesk a Sport je exkluzivně vyzpovídaly a otevřely citlivá témata.

Karlos Vémola měl údajně matku své novorozené dcery podvádět a hodně se psalo o ženách Lulu a Kristin. „Vůbec se nechci k těm košťatům vyjadřovat,“ řekl redaktorům bojovník. A ani jeho snoubenka se už nechce otáčet zpět do minulosti a tvrdí, že jsou s Karlosem šťastní a lásku si užívají.

Impulzem k Lelinému odchodu měla být fotografie, kterou zveřejnila žena jménem Lulu. Vyfotila se v koupelně bojovníka, ještě když spolu Vémola a Ceterová žili v jednom domě. „Je možné, že tady byla, že přišla s někým z mých kamarádů. Jsem známý tím, že sem chodí plno známých a jejich přátel. Tak tady asi byla a vyfotila se tu. Já si to nepamatuji,“ řekl v rozhovoru Vémola, který je šťastný, že má maminku své dcery zase doma.

Situace byla ale vyhrocená a sám bojovník přiznal, že byl šťastný, když se Ceterová s jejich několikaměsíční dcerkou Lili z jeho domu odstěhovala. „Nejprve jsem z toho měl paradoxně radost,“ svěřil se Vémola, který se těšil na léto plné mejdanů s přáteli, do kterých mu nebude nikdo takzvaně kecat.

Radost ze single života se nedostavila

„Pak jsem si uvědomil, že mě párty ani nebaví a seděl jsem tu sám a koukal do zdi. Zakázané ovoce nejvíc chutná. Když tady Lela bydlela, tak mě párty život bavil, když tu nebyla, vůbec mě to nezajímalo. Bylo tady smutno,“ přiznal Blesku otevřeně.

I když spolu Karlos s Lelou pravidelně komunikovali, oči mu otevřelo až to, že s ním nikdo neslavil jeho úspěchy a neradoval se z nich právě jako jeho rodina. Bojovník uvedl jako příklad vyhraný zápas s Mikuláškem, který oslavil nakonec sám doma.

„Hned den po tom měla Lela vlastní vánoční focení, kde jsem viděl na Instagramu jenom ji a Lili. To byl smutný pocit, že bylo první vánoční focení bez táty,“ pokračoval Vémola, přičemž se podle deníku Lela dojetím rozplakala.

„Já jsem ho stále milovala, v podvědomí jsem pořád věděla, že to chci dát do kupy. Všechno ale má nějaký význam,“ svěřila se Lela, která potvrdila, že jejich vztah je teď silnější a oba získali novou energii a náhled na život.

„Rozhodně došlo k přehodnocení priorit. Náš vztah předtím vůbec nefungoval a byli jsme si jistou dobu cizí. Teď je vše jinak,“ doplnil Vémola, který svoji přítelkyni nedávno požádal o ruku a nechal si její nahou podobiznu vytetovat na biceps levé ruky.

Tagy: