Vémola si zazávodil ve formuli. Pak vyslal Babišovi vzkaz: Nemůže nám kralovat Slovák

Vémola ve formuli

Český terminátor opět dokázal, že se nezalekne žádné výzvy. Tentokrát bojovník MMA Karlos Vémola usedl do závodní formule a rozdal si to s profesionálním závodníkem. A hledá i další mety. Dokonce by se také popral o prezidentské křeslo.

Obvykle posílá k zemi protivníky v kleci, tentokrát však musel zápasník MMA Karlos Vémola zkrotit silný závodní stroj. „Mám rád extrémní věci, extrémní sporty a když mi bylo nabídnuto, že se můžu projet formulí, byl jsem jednoznačně pro,“ vysvětlil Vémola.

„Řekl jsem, že ho nejdřív vyzvu na okruhu, a on řekl, že za podmínky, že s ním půjdu do klece,“ doplnil šampion FIA F3 Central Europe Vladimír Netušil.

Výzva v kleci

Zkušený závodník se na brněnském okruhu dostane s časem pod dvě minuty. Ale pro zápasníka může být mistrovský vůz z letošního středoevropského šampionátu příliš velkým soustem. Náraz do svodidel s formulí 3 by se mohl rovnat pořádně tučné faktuře. „Například hodnota jenom předního křídla je v ceně nového Superba,“ prozradil Netušil.

Terminátor závodníka neporazil, ale svůj cíl splnil. Po celodenním tréninku dostal svůj čas hluboko pod tři minuty, 2:35. První kolo souboje vyhrál závodník. A co bude dál? „Uvidíme, co bude teď. Když jsem sem přišel, měl jsem cíl dostat se pod tři minuty. Myslím, že Láďa by si mohl dát za cíl dostat se v kleci přes tři minuty,“ vyzval závodníka Vémola. „Samozřejmě Karlosovu výzvu přijímám,“ reagoval Netušil.

Vémola však vyhlásil válku ještě mocnějšímu protivníkovi. Pokud by prý premiér Andrej Babiš vyhlásil kandidaturu na Hrad, nedal by mu boj o prezidentský úřad zadarmo. „V Čechách musíme mít českého prezidenta, vždycky jsme měli. Přece nám nebude kralovat Slovák,“ má jasno zápasník.

Příští volby za dva roky by český bijec nestihl, tou dobou mu ještě nebude zákonem stanovených 40 let. Ty následující ale už ano....

Tagy: