Vémolova partnerka má tři týdny do porodu. Přesto na akci Playboye podpořila kamarádku

Playboy párty

Partnerka MMA zápasníka Karlose Vémoly Lela Ceterová má termín porodu za tři týdny. Přesto si nenechala ujít křest aktuálního vydání Playboy magazínu, jehož titulní stránku zdobí její kamarádka, playmate Kristýna Táborská.

Podle Táborské přípravy na večer křtu probíhaly docela ve velkém. „Vybírala jsem dlouho šaty a dneska boty na poslední chvilku,“ popsala playmate.

„Před devíti lety jsme se seznámily při focení Playboy magazínu a od té doby jsme nerozlučné kamarádky, takže je potřeba podpořit. To by mi bylo líto, kdybych tu kvůli takto požehnanému stavu nemohla být,“ dodala Ceterová.

Lela uvedla, že poslední týdny jsou dost náročné – stará se o dvouletou dceru, snoubence Karlose, domácnost a pracuje. „Ale co my ženy nezvládneme? Už jsem sbalená i do nemocnice, protože člověk nikdy neví,“ zdůraznila Ceterová.

Playboy party si nenechaly ujít ani další známé osobnosti jako herec Vladimír Polívka, DJ Lucca, módní návrhář Osmany Laffita nebo influencerka Anna Šulcová. Nechala by se sama vyfotit pro Playboy? „Vzhledem k tomu, že už je mi 22 let, tak věk by byl asi v pořádku. Nemám problém se vystavovat v plavkách. Jsem pyšná na to, že cvičím a že mám nějaký progres ve své postavě, ale spíš asi ne. Je to krok, na který ještě nejsem připravená,“ sdělila Šulcová.

„Já si myslím, že nejsem dostatečně sexy žena. Je mi třicet a už bych asi měla být v roláku,“ řekla s úsměvem Denisa Nesvačilová.

Tagy: