Vémola po Oktagonu: Chápu ty, co na mě bučeli. Proti Langerovi si musím vybudovat nenávist

Karlos Vémola na Štvanici zvítězil až na body.

Rozhovor s Karlosem Vémolou

Zápasník MMA Karlos „Terminátor“ Vémola má za sebou nelehké vítězství nad Argentincem Lucasem Alsinou v rámci Oktagonu 45 na pražské Štvanici. Kdekdo predikoval rychlé vítězství, ale český bijec se k němu nakonec protrápil. Své bezprostřední pocity po zápase popsal v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Řeč padla i na bučící fanoušky či na jeho budoucího soupeře Pavola Langera, se kterým se má v říjnu utkat v Bratislavě.

Máš po zápase a asi to nedopadlo úplně podle tvých představ. Jak se ti to hodnotí?
Podle mých představ to dopadlo. Já jsem vyhrál a šlo mi hlavně o vítězství. Nedopadlo to podle představ mých fanoušků, bohužel. A zase mi to ukazuje jednu věc. Pokud chci porazit (Pavola) Langera, tak na sobě musím hodně zapracovat. Speciálně na přicházení k yardům a tak dále.

ČTĚTE TAKÉ: Dojemný konec Oktagonu. Zraněný Keita poklekl a požádal přítelkyni o ruku, Štvanici ohromil

Určitě jsi vnímal, jak tě Pavol Langer chválil a říkal, aby si tě lidé vážili. Co na ta slova říkáš?
On je velkej sympaťák a proti takovým chlapům se špatně bojuje. S nimi se lépe trénuje. Proti němu si v sobě budu muset vybudovat nějakou nenávist. Snad jen to, že mi chce sebrat pás. Ten chci za každou cenu udržet. Je to skvělej kluk. Je to ten potenciál šampiona, protože to má jak tělem, tak duší, ale já mu to zatím nechci nechat.

Nebyl tenhle zápas pro tebe dobrou motivací pro to, co předvedeš příště?
Byl pro mě dobrou motivací. Na tomhle zápase najdu tisíc chyb, které musím udělat líp a musím jít znovu, znovu, znovu a znovu.

Samozřejmě, že bylo nějaké bučení, ale lidé hlavně tleskali. Poděkoval bys jim? A co bys vzkázal ostatním?
Už jsem to říkal (promotérovi) Ondrovi (Novotnému). Děkuji všem těm, kteří mi tleskali, i když se nedařilo. A těm, kteří bučeli, se nedivím. Vím, že ode mě očekávají vždycky víc, ale tohle je top vrcholová hra, všichni partneři jsou skvělí a nikdo není tak odepsanej, jako je odepisovali ti rádoby profíci.

Tagy: