Milujeme tě, baboli. Kordula Stropnická poslala zesnulé babičce do nebe dojemný vzkaz

Smutné Vánoce prožila rodina Veroniky Žilkové. Na druhý svátek vánoční totiž v 98 letech zemřela hereččina maminka Olga. Celá rodina nyní truchlí a vzpomíná. Vnučka Kordula Stropnická pak na svém Instagramu sdílela vzkaz, který posílá babičce do nebe, jak informoval web Extra.cz.

Dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického Kordula na sociálních sítích zavzpomínala na milovanou babičku. „Navždy v našich srdcích, milujeme tě, baboli,“ napsala u fotografie. Na té je zachycena 98letá Olga s Korduliným koněm.

Na svou maminku zavzpomínala i Veronika Žilková. Ta na svém Instagramu zveřejnila snímek, na kterém s ní pózuje hereččin bratr Štěpán a syn Cyril. „Učme se radovat,“ dodala v příspěvku.

Podle webu Extra.cz o úmrtí informovala v pondělí Agáta Hanychová, a to prostřednictvím sociálních sítí. „Naše milovaná babička, prababička a maminka dnes odešla v klidu do nebe,“ napsala Hanychová. V dalším příspěvku pak uvedla, že následující období bude „strašně těžké“.

Kondolence na sebe nenechaly dlouho čekat. „Agi, rozbušilo se mi srdce, když to čtu. To není možné, taková čiperka. Vím, co pro tebe babička znamenala. Tolik, co pro mě ta moje. Už jsou tam spolu a budou nás hlídat, lásky naše,“ napsala modelka Dominika Mesarošová. Svoji soustrast pak vyjádřily například i herečka Eva Decastelo nebo exmanželka Jiřího Pomeje Andrea.

Tagy: