Vánoční svátky u Žilkových plné smutku. Agátě Hanychové zemřela milovaná babička

Nejtěžší chvíle prožívají na druhý svátek vánoční herečka Veronika Žilková a modelka Agáta Hanychová. „Naše milovaná babička, prababička a maminka dnes odešla v klidu do nebe,“ informovala na sociálních sítích své sledující v podvečer Hanychová. Pod příspěvkem okamžitě začaly přibývat kondolence.

Nejkrásnější svátky v roce se pro rodinu Veroniky Žilkové změnily v ty nejsmutnější. Její dcera, Agáta Hanychová na svém Instagramu sdílela zdrcující zprávu: zemřela její milovaná babička Olga Žilková.

Téměř stoletá žena zemřela v klidu, doplnila Hanychová. „Agi, rozbušilo se mi srdce, když to čtu. To není možné, taková čiperka. Vím, co pro tebe babička znamenala. Tolik moc jako pro mě ta moje. Už jsou tam spolu a budou nás hlídat lásky naše,“ připsala pod černobílou fotografii Olgy Žilkové modelka Dominika Mesarošová.

Nebyla jediná, která těhotné Hanychové napsala slova útěchy. „Upřímnou soustrast,“ připojila se ke kondolencím herečka Eva Decastelo. Ztráta milované osoby mrzí i exmanželku Jiřího Pomejeho Andreu.

Strach o milovanou babičku měla Hanychová, která se dosud zejména radovala z těhotenství s podnikatelem Jaromírem Soukupem, již v květnu. Tehdy na svých sociálních sítích sdílela fotografii sanitky. „Tak naštěstí vše OK. Babičce se zamotala hlava, ale nic jí není,“ doplnila brzy poté, informoval web Extra.

Tagy: