Vítěz Vémola má zájem o velkou trilogii. Kincl chce zatím klid, dostal i slovenskou nabídku

Patrik Kincl vs. Karlos Vémola

Vémola ve vítězném rozhovoru pro CNN Prima NEWS: Šokoval jsem Bratislavu!

Zdálo se, že už je klid. První střet vyhrál na body Karlos Vémola, druhý Patrik Kincl. Oba pak mluvili o tom, že tím pro ně tento příběh končí. Kamarády už nikdy nebudou, ale vše je rozhodnuté. Nyní se však zdá, že příběh o nevraživosti dvou velikánů českého MMA pokračuje. Český Terminátor chce trilogii, a tedy možnost na reparát. „Nechte mě to, prosím, napravit a dejte mi ho v prosinci,“ uvedl po hbité výhře nad Pavolem Langerem na turnaji Oktagon 47. A co na to šampion střední váhy?

Terminátorův spektakulární večer. Jen co Karlos Vémola doručil vítězství knockoutem za sedm vteřin, hned vyzval na třetí bitvu Patrika Kincla. Osmatřicetiletý bijec zkrátka umí rozvířit vody. „V životě jsem udělal různé chyby. Jedna z nich byla, že jsem tu nechal pobíhat jednu tlustou sedmdesát sedmičku s mým pásem, abyste teď museli poslouchat jeho blbé kecy. Nechte mě to, prosím, napravit a dejte mi ho v prosinci,“ uvedl Vémola směrem k promotérům Oktagonu.

ČTĚTE TAKÉ: Vémola šokoval rychlou výhrou, Langera ukončil za sedm vteřin. Po zápase vyzval Kincla

A co na to dlouhodobý rival Kincl?

„Vážení přátelé, zdravím vás, samozřejmě, hoří mi sociální sítě. Nicméně speciálně novináře bych chtěl požádat o klid. Měl jsem naplánováno, že od pondělí skáču do opravdu ostré přípravy. Takže jsem se rozhodl, že s holkama (manželka a dcera, pozn. red.) vyrazíme na hory. Jsme aktuálně ve Špindlu. Byl bych rád, abych nemusel neděli trávit na telefonu,“ požádal šampion střední divize o klid. „Mám teď holky tady v dětském koutku… Asi v nejlepším dětském koutku, co jsem na hotelu kdy viděl. Máte alespoň o čem psát. Vyjádřím se co nejdříve, jenom vás fakt prosím teď o klid. Díky, že to respektujete. Čau.“

Ještě předtím ale publikoval na Instagramu obrázek, na němž se dvě ženy přetahují o jednoho muže. „A teď koukám, že nám ten Oktagon skončil tak, jak začal,“ uvedl k obrázku.

Hned v úvodu přenosu z turnaje jej totiž na duel vyzval i bojovník Vlastislav Čepo: „Mám čtyři vítězství v řadě. Ve střední váze jsem neporažený. Takže si myslím, že z naší váhy jsem nejadekvátnější soupeř pro Patrika Kincla,“ uvedl slovenský bijec. „Tímto bych ho chtěl i vyzvat k zápasu. Vyzvat ho do mého chaosu. Mám k němu respekt, je to nejlepší bojovník. Lidé říkali, že potřebuju pořádnou výzvu. A myslím si, že vetší výzva tu není. Takže Patriku, doufám, že to vezmeš.“

Ještě před pár dny si Kincl postěžoval, že zatím nemá dalšího soupeře. Nyní si může vybírat.

Tagy:
Instagram MMA Karlos Vémola sport Patrik Kincl Pavla Kinclová