Vozový park bijce Vémoly: Vytuněný Hummer H2, Bentley i nové SUV od Mercedesu

Známý český bojovník MMA Karlos „Terminátor“ Vémola svou vášeň pro auta nikdy neskrýval, ba naopak. Svými extravagantními kousky se často chlubí jak na sociálních sítích, tak i na veřejnosti. Jeden z jeho nejkontroverznějších vozů, upravený Hummer H2, se nám dokonce poštěstilo spatřit v podzemních garážích televize Prima. A musíme říci, že je stejně děsivý jako sám majitel.

Obliba smíšených bojových sportů neboli MMA v Česku i na Slovensku za posledních pár let silně expandovala. Málokdo však ví, že velkou zásluhu na tom má právě Karlos Vémola, přezdívaný „Terminátor“. Díky svým dominantním výkonům, skvělé zápasové bilanci, ale také hodně kontroverznímu životnímu stylu, na sebe strhl a stále ještě strhává obrovskou pozornost.

Už to, že doma chová krokodýly, žraloky nebo dokonce lva, je hodně neobvyklé. A to nemluvě o jeho vozovém parku, který čítá opravdu hodně výstřední kousky. Jeden z nich však nedávno prodal. Šlo o černý Ford Mustang, kterého si Karlos nechal upravit na míru. Dopřál mu nápadný body kit s přepracovanou přední kapotou a velkými nasávacími otvory. Autu nechyběly ani široké blatníky, masitý zadní spoiler či překrásná kola.

Kabriolet s pětilitrovým osmiválcem už je ale minulostí, v současnosti český Terminátor vlastní třeba BMW X6, Bentley Continental GT nebo atypický Hummer H2. A právě ten jsme prozkoumali in natura v podzemních garážích televize Prima. Na první pohled nás absolutně odrovnala velikost vozu odpovídající spíše menším náklaďákům. Doslova nepřehlédnutelná jsou potom gigantická stříbrná kola a robustní přední nárazník se světelnou rampou. Zajímavostí jsou dveře, které lze otevírat směrem nahoru, podobně jako u vozů Lamborghini. Uvnitř najdeme méně obvyklé černé čalounění a kožené sedačky.

Pod kapotou bestiálního Hummeru H2 dřímá šestilitrový atmosférický benzinový motor o výkonu 242 kW. Karlos Vémola už však dříve avizoval, že chce výkon motoru posunout ještě o něco výše. Zda k tomu došlo, ale nevíme. Poznávacím znamením zápasníkových aut je každopádně registrační značka „UFC FI6HT“.

Rodina na prvním místě

Nedávno se pak Karlos Vémola stal první z tváří značky Mototechna Drive, která se během pouhého roku dostala na přední příčky v sektoru řešení mobility pro koncové zákazníky a malé a střední firmy. U této příležitosti si zároveň bijec převzal nový Mercedes-Benz GLS, tedy nejluxusnější stuttgartské SUV.

„Jako asi většina mužů mám rád automobily, ale hodně jsem přehodnotil svůj pohled na ně po narození syna a nyní i dcery. Komfort při cestování s rodinou a bezstarostný provoz jsou pro mě zásadní. Díky spolupráci se značkou Mototechna Drive získám obojí a navíc si budu moci vyzkoušet různé typy vozů, na což se těším snad úplně nejvíc. S Mototechnou mají zkušenosti i moji přátelé, kteří jsou spokojenými zákazníky, a i proto se na spolupráci opravdu těším,“ uvedl své pocity ze spolupráce Karlos „Terminátor“ Vémola, který si automobil Mercedes-Benz GLS přijel převzít z rukou provozního ředitele Petra Vaněčka přímo na pražskou pobočku.

Z toho vyplývá jediné – když jede Karlos Vémola někam sám, sáhne raději po svých bláznivějších strojích, jakmile ale jede s rodinou, vezme pohodlné a luxusní SUV od Mercedesu. Takhle to má vypadat.

Tagy: