Vražda na Kladensku: Zranění si mrtvý nemohl způsobit sám, určil lékař. Tělo našel známý

Policie na Kladensku vyšetřuje vraždu staršího muže.

Kriminalisté vyšetřují vraždu na Kladensku

Kriminalisté vyšetřují vraždu dvaašedesátiletého muže v Dřetovicích na Kladensku. Mrtvého nalezl 1. září jeho známý. Pachateli hrozí v případě odsouzení až osmnáctiletý trest vězení. O případu informovala středočeská policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Zemřelého našel jeho známý, který jej přišel navštívit, v rodinném domě. Soudní lékař po ohledání těla a pitvě určil, že zranění si mrtvý nemohl způsobit sám. Kriminalisté dál pracují na objasnění případu. ‚‚Při dokumentaci případu zajišťovali a vyhodnocují i záběry z bezpečnostních kamer, které jsou v obci Dřetovice dostupné,“ uvedla mluvčí.

Na záběrech je mimo jiné pravděpodobně Volkswagen Arteon s přívěsným vozíkem, který projížděl obcí 1. září před 4:00, a muž v tmavém oblečení s batohem na zádech procházející obcí kolem 4:00. Oba tyto svědky žádá policie o pomoc.

‚‚Dále se kriminalisté obracejí na všechny možné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k pohybu osob či vozidel v obci Dřetovice na Kladensku od středy 31. srpna 2022 od večerních hodin do ranních hodin dne následujícího, tedy čtvrtka 1. září, doplnila Suchánková. Veškeré informace mohou lidé policistům sdělit na lince 158.

Tagy: