Sara Sandeva: Vulgární narážky od mužů bych nesnesla. Co říká o vztahu s Prachařem?

Herečka Sara Sandeva

Rozhovor se Sarou Sandevou

Před pár dny mělo dojít mezi Sarou Sandevou a Jakubem Prachařem k hádce, při které padala i ostrá slova. Svědkem incidentu měl být redaktor webu Extra.cz. Nyní to však vypadá, že jsou mračna zažehnána. Podle Sandevy je všechno v pořádku. Redakci Showtime se svěřila s tím, že si našla novou zálibu.

Dvojice se dala dohromady při natáčení seriálu televize Prima Dvojka na zabití a od té doby vypadali jako dokonalý pár. Před pár dny ale web Extra vyrukoval s informací, že mezi dvojicí mělo dojít k hádce. Prachař měl údajně pořvávat něco ve smyslu: „To ses snad úplně pos*ala.“

Nyní to však vypadá, že si partneři vše vyříkali. „Všechno je v pořádku. Jsem šťastná a zamilovaná,“ uvedla v pořadu Showtime 24letá herečka, která kromě seriálu hraje také v několika muzikálech.

A svěřila se, že si našla nový koníček. „Začala jsem boxovat. Našla jsem si koníček, u kterého se vybiju. Díky němu mám fyzičku a kondičku,“ uvedla herečka s makedonskými kořeny. Společnost při boxu jí dělá nejen trenér a její nejlepší kamarádka, ale také její partner Jakub. „Kuba tam chodí se mnou, stejně tak i moje kamarádka,“ pokračovala.

„Můj trenér je skvělý. Nemá ty divné narážky na ženské,“ řekla. Divné narážky a vulgární výrazy u mužů by prý nikdy netolerovala. „S takovým člověkem bych nebyla. To bych mu řekla jedno balkánské prijatno (sbohem, pozn. red.) a hotovo,“ dodala.

Tagy: