Královský pár slaví 10. výročí svatby. William překvapil Kate dárkem za statisíce

William a Kate slaví 10 let od svatby (zdroj: CNN Prima NEWS)

Princ William a vévodkyně Kate slaví už 10. výročí svatby. Při této příležitosti vznikly vzpomínkové fotografie, na kterých se vévodkyně z Cambridge objevila s krásným náhrdelníkem – spekuluje se, že jí ho k jubileu věnoval manžel.

Elegantní přívěsek náhrdelníku značky Asprey podle výrobce představuje „typickou anglickou sedmikrásku“. Skládá se z diamantových okvětních plátků a diamantového středu. Drahé kameny byly vsazeny do osmnáctikarátového bílého zlata. Možný dárek od Williama k výročí stál devět tisíc liber (necelých 270 tisíc korun).

Při loňské cestě po Irsku byla vévodkyně vyfocena s náušnicemi podobného stylu. Tyto šperky od stejné značky jako přívěsek mají hodnotu 17 300 liber (asi 515 tisíc korun).

Prsten princezny Diany

Fotografie k výročí svatby páru byly podle Daily Mail pořízeny tento týden. Kate na sobě měla elegantní, ale volnější šaty modré barvy se vzory od značky Ghost. Ty stály 195 liber (necelých šest tisíc korun).

Kate a William se na fotografiích drží za ruce a usmívají se. Na prstu Kate se leskne slavný safír princezny Diany a diamantový zásnubní prsten.

Za momentkami stojí možná trochu překvapivě fotograf celebrit Chris Floyd, který pracoval například i pro Paula McCartneyho nebo Davida Bowieho.

Tagy: