Obětí se zbavoval v mlýnku na maso. Brutální vrah Horvát se vysmíval soudu hlasitým pšoukáním

Doživotně odsouzený Lehel Horvát reagoval na otázky slovenského soudu velmi nechutným způsobem.

Vrah na Slovensku u soudu šokoval

Vulgární chování předvedl před soudem bývalý spolupracovník slovenských mafiánů Lehel Horvát. Celou dobu mlčel a na výzvy soudního senátu reagoval pouze hlasitým a zapáchajícím způsobem. Recidivista platil za jednoho z nejbrutálnějších vrahů našich východních sousedů. Svých obětí se zbavoval mlýnkem na maso. Za vraždy a krádeže dostal již před lety doživotí. A nyní se u soudu objevil znovu.

Doživotně odsouzený se pokoušel přerušovat soudní jednání již krátce po jeho začátku. V jednu chvíli například začal křičet, že se urgentně potřebuje dostat do nemocnice. Když mu však nevyhověli, v soudní síni si lehl a nakonec všem svůj názor projevil hlasitým pšoukem. Svou reakci prostřednictvím střevních plynů zopakoval ještě několikrát.

ČTĚTE TAKÉ: Hyenismus v Bardejově. Žena okrádala domov důchodců, peníze skončily na Maltě

Lehel Horvát, jemuž se v dunajském podsvětí přezdívalo Hrobař, vstoupil do soudní místnosti s taškami v rukách a pomalým krokem. Dříve šlo o jednu z nejobávanějších postav mezi členy nejhoršího organizovaného zločinu. U soudu mu již dříve bylo prokázáno, že vlastníma rukama zakopával oběti mafiánských poprav.

Jen pár metrů od něj vypovídal jeho kumpán Zsolt Nagy o vraždách a jiných zvěrstvech. Hrobař na jeho slova reagoval tak, že si na soudní lavici lehl. Nagy hovořil o „mlýnku na maso, kterým se obvykle mlely končetiny“.

Hrobař na svědectví nijak nereagoval. Otázky soudkyně po celou dobu ignoroval a výpověď Nagyho mu byla zcela ukradená. Odpověděl pouze svým obvyklým způsobem. „Obhajoba obviněného se obvykle realizuje tak, že s klientem dokážete komunikovat. V případě pana Horváta to není skutečně možné,“ uvedl advokát Peter Schmidl. „Dnes jsem u soudu viděli výsledek,“ dodal.

Soudní přelíčení bude probíhat ještě v dalších měsících, přičemž v pátek by měl vypovídat jeden z vysoce postavených členů mafiánské skupiny Kristián Kadar.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mladík na Jičínsku měl krutě týrat prarodiče. Hrozil jim zabitím, nůž vytáhl i na sousedku

Tagy:
Slovensko doživotí soud reakce líčení prdění Zsolt Nagy Peter Schmidl