Elektromobil jako pojízdná domácnost. Uvařte si v něm čaj nebo vyžehlete košili

V elektromobilu si dokonce i vyžehlíte košili

Elektromobil jako pojízdná domácnost. Uvařte si v něm čaj nebo vyžehlete košili

Elektromobil to není jen přesvědčení jít vstříc budoucnosti nebo touha vrátit planetě, co jsme si z ní vzali. Ale také životní filozofie žít teď a tady. S vozem na elektrický pohon totiž není problém vyrazit na prodloužený víkend do kempu a odtud v pondělí ráno rovnou do práce. Po dobré kávě, ve vyžehlené košili a s dobrou náladou.

Vystačit si s málem a přitom mít přesně to, co je třeba. Právě to nabízí moderní elektromobily, které vám kromě čtyř kol, které vás přemístí z bodu A do bodu B, nabízí i druhý domov. Baterie totiž dokáže poskytnout dostatek sil nejen vašemu vozu ale i dalším důležitým pomocníkům.

Vehicle to load

Sousloví, které vám poskytne výhodu, o jaké se vám v běžném osobním autě nesnilo. V elektromobilu doslova sedíte na hromadě energie, kterou můžete využít, jak se sami rozhodnete. Ovšem, většinu jí spotřebujete na jízdu. Ale je libo uvařit si ranní kávu? Vyžehlit si náhradní košili, kterou jste si s ní nešťastnou náhodou polili? Cokoli chcete. Prostě a jednoduše do baterie připojíte, co právě potřebujete. Třeba i notebook na shlédnutí nejnovějších dílů Stranger Thins.

Stačí si k tomu vybrat správný tip elektromobilu. A vaší svobodě se meze nekladou. Připojit se spotřebiče dají díky správnému adaptéru anebo rovnou mezi sedačkami.

Dostatek energie na cestu domů

Obáváte se, že vám nezbyde dostatek energie na cestu domů? Tak i tohle můžete pustit z hlavy. Tuhle starost za vás převezme počítač. Ten automaticky ohlídá nastavenou hladinu energie, aby se vám nestalo, že sice budete mít teplý čaj, ale zůstanete někde trčet kvůli prázdné baterii.

Nepřehlédnutelný IONIQ 6

Tagy: