Agáta Hanychová se rozešla s Jaromírem Soukupem. Beru to jako životní prohru, svěřila se

Bývalá modelka a influencerka Agáta Hanychová na sociálních sítích oznámila rozchod s podnikatelem Jaromírem Soukupem. „Náš vztah je minulostí,“ oznámila na svém Instagramu. Uvedla také, že rozchod byl poklidný a se Soukupem se rozešli „jako přátelé a rozumní lidé“. V příspěvku současně oznámila, že se k tomu dále vyjadřovat nebude. „Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva,“ uvedla.

O rozchodu slavného páru se hovořilo ve společnosti již delší dobu. Pár však oficiálně nic nepřiznal až do této neděle, kdy zveřejnila Hanychová na svém instagramovém účtu příspěvek, v němž tyto spekulace potvrdila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Celebrity popsaly dojmy z Oktagonu: Dorazili Filipi se synem Bílé i Hanychová se Soukupem

Minulý pátek se influencerka vrátila s dcerami Miou a Rozárkou, jejímž otcem je Soukup, ze Španělska. Téměř celé léto totiž strávila v letovisku Marbella, kde si užívala slunečných týdnů.

Spekulace o vztahové krizi se objevovaly již dříve. Někteří sledující vyzvídali na influencerce, zda je s nimi v zahraničí i Soukup, na takové dotazy však odpovídala pouze stručně, že má v Česku příliš mnoho práce.

Když se její pobyt na jihu Španělska chýlil ke konci, naznačila, že se zpátky domů těší. Spekulace o možném rozchodu s mediálním magnátem nakonec potvrdila prostřednictvím Instagramu. „Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní,“ oznámila s tím, že je to pro ni bolestné.

„Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří,“ napsala. Dodala, že oběma záleží především na dceři Rozárce, pro niž chtějí to nejlepší.

Soukupovi rovněž poděkovala za dobu, kdy spolu tvořili pár, a že se spolu mohli stát rodiči. „Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta,“ zdůraznila.

Zpěvák a herec Milan Peroutka pro pořad Showtime přiblížil detaily svatby s jeho partnerem Dominikem. Podívejte se v reportáži:

Tagy: