Z Clashe mezi evropskou elitu. Populární „KrutoHanka“ Gelnarová přijala nabídku od KSW

Hana Gelnarová předvedla parádní výkon

Clash of the Stars 5 - Gelnarová KO

Chytrý tah. Polská MMA stáj KSW přijala do svých řad zápasící influencerku Hanu Gelnarovou, která doposud bojovala pod značkou Clash of the Stars. Právě třiadvacetiletá ostravská patriotka ale předvádí v populární organizaci dlouhodobě velmi dobré sportovní výkony. „Je to pro mě obrovská čest, že mohu nastoupit v KSW a mám velkou radost, že budu mít zápas přímo v mém rodném městě,“ říká s nadšením Gelnarová, kterou čeká premiéra v KSW 19. října na turnaji v Ostravar aréně.

Nemůže být asi lepšího uznání zápasnických kvalit. Hana „KrutoHanka“ Gelnarová doposud bojovala jen pod značkou Clash of the Stars, která se zaměřuje zejména na bizarní bitvy ještě bizarnějších lidí. Těch, co to myslí v populární organizaci s bojovými sporty vážně, není moc. Ale právě Gelnarová je jednou z nich. Do každého duelu jde naplno, tvrdě se připravuje a v kleci předvádí suverénní výkony. Toho si všimla i velká profesionální organizace KSW, která s třiadvacetiletou Ostravačkou podepsala kontrakt.

ČTĚTE TAKÉ: Hajlování? Vůbec jsem nevěděla, co dělám, říká Gelnarová o videu, které šokovalo fanoušky

„Je to pro mě obrovská čest, že mohu nastoupit v KSW a mám velkou radost, že budu mít zápas přímo v mém rodném městě. Vnímám to jako obrovskou motivaci, ale zároveň i zodpovědnost,“ říká influencerka a zápasnice v jedné osobě před turnajem KSW 99, který se uskuteční 19. října v Ostravar aréně. „Vím, že teď musím makat ještě víc než předtím, abych se neustále zlepšovala a předvedla kvalitní výkon v tak velké organizaci. Chci předvést výkon, na který budu hrdá nejen já, ale i moje rodina, trenér a fanoušci.“

Skok z Clash of the Stars do KSW, to není jen tak. Toho si je vědoma i oblíbená bojovnice, a proto nabídku zvažovala. „Ano, nějakou dobu jsem se rozmýšlela. Přece jenom ten sport dělám opravdu chvilinku a mám odzápasených jen pár minut v kleci,“ přiznává Gelnarová. „Ale nakonec jsem si řekla, že takové nabídky nejsou na stole každý den a prostě musím ještě více makat než do teď a ukázat hezký výkon. Ten sport mě baví, chci se mu věnovat naplno a mít zápas v KSW je ještě větší motivace na tréninky.“

Pro bojovnici z Ostravy bude zápas v  KSW rozhodně velkou zkušeností, která může rozhodnout o tom, kudy povedou její další kroky. „Určitě bych se chtěla MMA věnovat profesionálně i v budoucnu, ale všechno ukáže čas a hlavně ten nadcházející zápas. Teď se plně soustředím na trénink a přípravu, abych v zápase zvítězila a zjistila, co všechno to opravdu obnáší. Nebude to procházka růžovou zahradou, ale jsem připravena tomu čelit,“ má jasno Gelnarová, o jejíž zápas v polské profesionální organizaci bude ze strany fanoušků určitě velký zájem. Asi každého bude totiž zajímat, zda mezi profesionálkami obstojí.

Tagy:
Ostrava klec sport bojová umění Clash of the Stars Hana Gelnarová sportovní disciplína