Konec po 1. kole. Starosta Novotný vyhrál v Clashi boxerskou frašku nad netrénovaným Godlou

Dlouho se promoval jako hlavní duel večera střet Pavel Novotný vs. Aleš „Psychopat“ Bejr. Z toho ale nakonec sešlo, proti starostovi Řeporyjí nakonec nastoupil herec Zdeněk Godla, známý především z kultovního seriálu Most. A tento boxerský duel nabídl, co se dalo čekat. Sportovní zážitek nicotný, vítězem se podle očekávání stal po prvním kole Novotný, protože Godla nechtěl pokračovat v boji. Promotéři během večera oznámili „konec organizace“. Ale jednalo se bezpochyby jen o provokaci v rámci proma.

Sprostá slova, zápasy bizarních person, ale také mimořádné promo a zvláštní efekty ve velkém stylu. Další akce organizace Clash of the Stars je za námi.

ČTĚTE TAKÉ: Už toho bylo dost. Fortuna ukončuje spolupráci s Clash of the Stars, rozchází se v hodnotách

Devátý turnaj měl podtitul Skandál. A toto označení naplnil hned několika kauzami. O tu první a největší se postaral „zápasník“ Samir Margina, když na tiskové konferenci začal vykřikovat nenávistné výroky.

„Buz**anti, poslouchejte mě. Ten zápas jste vzali a chcípnete,“ chrlil ze sebe například Margina. „Zapálím vám bar. Vás bu**anty budeme zabíjet. Budeme vás lovit, pí*o. Budete lovná zvěř, vy m**ky.“

Margina tím způsobil pro Clash velkou ztrátu. Spolupráci s organizací totiž ukončila sázková společnost Fortuna. Před turnajem číslo 9 ale otevřela sázky na bizarní zápasy druhá velká tuzemská kancelář Tipsport, která doposud spolupracovala především s organizací Oktagon MMA.

A hříšník Margina se možná dočká odpuštění, protože si o zápas s ním řekl Jakub Jan Fedor, patřící mezi tzv. Kočkokluky, k nimž směřoval Margina před časem výše uvedené výhružky. A promotér Tomáš Linh Le Sy reagoval na výzvu kladně, a ještě se publika ptal, zda by takový střet chtělo vidět. A tribuny jásaly.

O další poprask se postarala Hana Gelnarová, když na jednom z instagramových příspěvků hajlovala, prý proto, že nevěděla, co dělá. Zápasnice s mezerami v historii nicméně předvedla v souboji se soupeřkou jménem Angie Mangombe naprosto suverénní výkon a stala se tak první šampionkou organizace.

Před turnajem se také promotéři rozloučili s několika „bojovníky“, kvůli podezření, že své zápasy schválně vzdali. Značka Clash of the Stars šla zkrátka v posledních týdnech z problému do problému, až se začalo spekulovat, zda není na obzoru její konec.

Toho nyní organizátoři využili a desátý turnaj, který se odehraje 23. listopadu v Brně, pojmenovali provokativně jako „The End“. O konec organizace se rozhodně jednat nebude, protože už se domlouvají zápasy pro jedenáctou akci. Takže oznámený „konec“ bude mít rozhodně jiný význam slova. Na turnaji má například dojít na dlouho očekávaný souboj šéfa značky Le Syho s „Psychopatem“ Bejrem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Drogy u Novotného? Policie zasahovala na úřadě v Řeporyjích. Brko pobavilo, smál se starosta

Tagy:
box Brno Pavel Novotný Fortuna Tipsport sport bojová umění Zdeněk Godla Clash of the Stars OKTAGON MMA Hana Gelnarová sportovní disciplína