Vtípek s popiskem fotky se změnil ve velkou kauzu. Mirai Navrátil vysvětlil, jak k tomu došlo

Mirai Navrátil vysvětlil vtípek

Mirai Navrátil vyrazil na dovolenou. Vyfotil se s kamarádem a pod fotografii napsal prostě jen: „Mám tě moc rád.“ A kauza o tom, jaká je jeho orientace, byla na světě. Jak k celému vtípku došlo, prozradil v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

„Byli jsme na pláži a děly se věci, ale až tady,“ zavtipkoval Mirai ve vysílání. Mladý muž, se kterým  frontman stejnojmenné kapely zveřejnil fotku, je jeho dlouholetý dobrý kamarád. Absolvovali spolu například závod Beskydská sedmička, zmínil Navrátil.

ČTĚTE TAKÉ: Bond girl? Jsem spíše Wonder Woman, říká Burešová. Na výstavu vozů agenta 007 ale zamíří

„Dojeli jsme na letiště, udělal jsem fotku a moc jsem nevěděl, co k tomu mám napsat. Tak jsem tam připsal takovou trochu srandu. Někdo možná říká zbytečnou provokaci,“ vysvětlil zpěvák, který k příspěvku dopsal: „Mám tě moc rád.“ Načež se okamžitě začalo spekulovat o Miraiově sexuální orientaci. Těm, které se jeho chování dotklo, se omluvil. „Rozhodně to nebylo cílené,“ uvedl na pravou míru.

Kauza dostala v médiích víc prostoru než podzimní turné kapely. „Mělo to větší úspěch než jakákoli naše písnička, deska nebo videoklip,“ prozradil Navrátil. „Z malé srandičky vznikla vlastně obrovská kauza, což jsem se pousmál, ale to se možná ještě někdy stane,“ shrnul oblíbený zpěvák.

Tagy: