Zagorová a Margita se připravují na Vánoce: Jak vypadá jejich štědrovečerní menu?

Štefan Margita a Hana Zagorová

Jak tráví Vánoce Štefan Margita a Hana Zagorová?

Předvánoční čas tráví manželé Hana Zagorová a Štefan Margita v poklidu doma. Během čtvrtečního dne začnou s přípravami na štědrovečerní večeři. Jak bude vypadat jejich vánoční menu a kdo jim bude dělat během letošních svátků společnost?

„Doufám, že letošní Vánoce budou stejně krásné, jako ty předtím,“ svěřila se Zagorová. „Už se moc těším. Samozřejmě přibereme pár kil, takový hezký start do nového roku,“ doplnil ji Margita.

Manželé už popíjí domácí vaječný likér, který jim Hanka připravila, a ve čtvrtek se začnou pomalu chystat na páteční štědrovečerní večeři. „23. prosince je největší masakr. Uvaříme brambory a začneme pomalu krájet vše na saláty,“ popsala Zagorová s tím, že příprav salátu se ujme ona.

Na svátečním stole nebude chybět ani speciální zelňačka. „Máme ji oba moc rádi. Děláme ji na moravský způsob, takže do ní dáváme brambůrky, houby a prostě všechno možné,“ řekla zpěvačka.

Věří v brzké koncerty

Loňské svátky trávili s rodinou. Letos tomu nebude jinak. „Budou tady Michal s Barunkou (zpěvák Michal Kindl a jeho manželka – pozn. red.) a malou Adelinkou, které je šest měsíců. Michal slíbil, že nakoupí ryby. Měli za úkol naložit je do mléka,“ prozradil Štefan.

Tento rok nebyl pro Hanu Zagorovou jednoduchý. Kvůli zdravotním problémům byla několikrát hospitalizovaná a zrušil se také její dlouho očekávaný koncert v Lucerně. „Koncert už je třikrát překládaný, tak doufám, že v novém roce klapne,“ řekla Zagorová s tím, že nový termín je 6. dubna. „Na tento rok bych docela zapomněla. Naštěstí mi byl nablízku Štefan, kdoví, jestli bych to takhle vydržela. Opravdu mi pomohl,“ doplnila.

Tagy: