Zdrcený Zayn odkládá turné. Truchlí po tragické smrti bývalého parťáka z kapely Liama Paynea

Britský zpěvák Zayn Malik v reakci na úmrtí bývalého kolegy z kapely One Direction Liama Payna odkládá koncertní šňůru po Spojených státech. Ta měla začít již ve středu 23. října v kalifornském San Francisku. Payne byl ve středu 16. října nalezen mrtvý v hotelu v argentinském Buenos Aires. Bylo mu 31 let.

„Vzhledem ke zdrcující ztrátě, kterou jsem tento týden utrpěl, jsem se rozhodl odložit americkou část turné Stairway to the Sky,“ napsal interpret na sociální síť X.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Syn svého otce nikdy neuvidí, smutní expartnerka Liama Paynea. Sdílela dojemnou vzpomínku

Termíny podle něj budou přeloženy na leden a zveřejněny v nejbližších dnech. „Vaše vstupenky zůstávají v platnosti i na nové termíny. Mám vás všechny rád a děkuji za pochopení,“ dodal.

Liam Payne a Zayn Malik tvořili společně s Harrym Stylesem, Niallem Horanem a Louisem Tomlinsonem svého času celosvětově populární skupinu One Direction.

Sláva kapely se začala šířit po její účasti v britské verzi hudební soutěže X Factor v roce 2010, ale už v roce 2016 se uskupení rozpadlo a jeho jednotliví členové se věnovali sólovým kariérám a dalším projektům. Harry Styles získal tři ocenění Grammy.

Podle argentinských médií byl Payne v Buenos Aires navštívit koncert bývalého kolegy Nialla Horana.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Byla jsem naivní a dělala chyby. Nikomu nic není do toho, jak teď žiju, říká Menzelová

Tagy: