Menzelová otevřeně: Byla jsem naivní a dělala chyby. Nikomu nic není do toho, jak teď žiju

Olga Menzelová navštívila Maroko společně se štábem Showtimu.

Olga Menzelová: Byla jsem naivní dítě a udělala spoustu chyb

Byla jsem naivní a dělala chyby. Tak hodnotí začátky vztahu s režisérem Jiřím Menzelem jeho manželka, producentka Olga Menzelová. Nejen na soužití se svým mužem, který před pár lety zemřel, zavzpomínala exkluzivně z Maroka, kam se vydala na dobrodružnou cestu společně se štábem ShowTime.

Jiří Menzel – věčná oscarová režisérská hvězda, která uhasla před čtyřmi lety, zanechala v lidech mnoho skvělých vzpomínek. A to nejenom na svůj bohatý život, ale i na ten filmový. Své o tom ví i Menzelová, která je s ním sdílela.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Regina Rázlová je v nemocnici. Měla mít problémy i s mluvením

Nosit jméno slavného umělce však prý mělo, a dosud má, své výhody i nevýhody. „Kolikrát se setkávám s tím, že řada lidí si už něco dopředu myslí, a pak mě to stojí úsilí, z toho ustupovat,“ svěřila se pro ShowTime.

S Menzelem, svým o čtyřicet let starším budoucím manželem, se poprvé setkala před téměř třiceti lety. Vzpomíná, že tehdy byla „naivním dítětem“.

Slavný protějšek ji navíc vůbec nepoučil o tom, jak má zacházet s novináři a jak vystupovat v médiích. „Udělala jsem hodně různých chyb, ale bylo to skvělé,“ shrnula.

Po boku oblíbeného herce a režiséra prožila Menzelová více než dvě dekády. Chvíli však byli od sebe. V roce 2008 poprvé otěhotněla s jeho kolegou a režisérem Jaroslavem Brabcem. Ještě rok a půl s ním vychovávala dceru Aničku, ale nakonec se rozešli. Pak nějakou dobu žila sama.

Nakonec se dali s Menzelem opět dohromady a společně přivedli na svět dceru Evu Marii. Ještě za Menzelova života se jí narodil syn Albert, kterého má s egyptologem Miroslavem Bártou.

Její soukromý život a vztahy pravidelně přitahují pozornost mnoha bulvárních médií. Na to však producentka říká jediné: „Žiju si život podle sebe, podle svého, podle dohody s Jirkou, jakou jsme měli. Nikomu do toho nic není. Žít v sounáležitosti sám se sebou je důležité.“

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Lidi reagovali, jako bych prošla změnou pohlaví, říká Rolins o plastice. Překvapily ji vzkazy žen

Tagy: