Trable zdrogovaného řidiče v Praze. Při úprku před hlídkou narazil na 100 policistů i závoru

Zdrogovaný řidič vjel přímo do míst, kde bylo kvůli mezinárodnímu zápasu nasazeno přes 100 policistů

Zdrogovaný řidič ujížděl policii

Pražští policisté za sebou mají další zběsilou honičku v ulicích metropole. Tentokrát se jim pokoušel zmizet muž, který nejen seděl za volantem kradeného vozu, ale byl i pod vlivem drog. Moc štěstí neměl. Hlídce chtěl uniknout v místě, kde zrovna byla stovka policistů.

„Všimli jsme si v protisměru řidiče, který se choval prapodivně Tak jsme se za ním otočili a on začal ihned zrychlovat,“ popsal začátek zběsilé honičky zasahující policista. K úniku však nezvolil zrovna správnou cestu.

Zahnul totiž ke stadionu Eden, kde v tu dobu probíhal mezinárodní zápas a do akce tam bylo nasazeno přes sto policistů. Navíc si jako únikovou cestu vybrat tu, která končí závorou a betonovými sloupky. Policisté mu pak snadno odřízli ústupovou cestu.

„Řidič měl odebraný řidičský průkaz, posléze nalízal OPL, měl kradené auto a v autě jsme nalezli i drogy,“ doplnil policista. Dodal, že muž měl u sebe dva sáčky pervitinu. „Prolustrováním tohoto 41letého muže jsme zjistili, že má 15 záznamů v rejstříku trestů a nyní budeme řešit další trestné činy ve spojitosti s tímto případem,“ uzavřel mluvčí policistů Jan Daněk.

Vypadá to, že plán na následující měsíce má muž jasný. V diáři si bude muset vyhradit termín na soud a vzhledem k jeho trestní minulosti si bude muset pravděpodobně zrušit plány i na několik měsíců, kdy by mohl být za mřížemi.

Tagy: