Zemřel herec známý z marvelovského trháku Strážci Galaxie. McFarrovi bylo 47 let

Americký herec Chris Pratt smutní. V pouhých 47 letech zemřel jeho dublér Tony McFarr, který byl minulý týden nalezen mrtvý. „Zničilo mě, když jsem se dozvěděl o smrti mého přítele Tonyho,“ uvedl podle webu ABC News Pratt.

Herec se nechal slyšet, že na McFarra nikdy nezapomene. „Natočili jsme spolu několik filmů. Hráli jsme golf, pili whisky, kouřili doutníky a trávili nekonečné hodiny na natáčení,“ zavzpomínal Pratt podle ABC News na přítele.

ČTĚTE TAKÉ: Slovensko truchlí nad ztrátou režiséra ze zlaté éry televize. Fükö má na kontě nespočet pořadů

McFarr byl podle Pratta velmi houževnatý, nezastavil ho ani úraz hlavy při natáčení. „Hned se vrátil do práce a byl připraven jet znovu. Byl to absolutní cvok, vždy byl ale gentleman a profesionál. Bude nám chybět,“ doplnil. Kromě Strážců Galaxie se potkali například na natáčení Jurského světa nebo snímku Pasažéři.

Podle webu TMZ zemřel McFarr ve svém domě nedaleko Orlanda. Příčina smrti zatím není jasná. Jeho skon je pro jeho rodinu nečekaný a šokující. „Tony byl aktivní a zdravý. Soudní lékař nyní provádí toxikologické testy,“ popsala jeho matka Donna.

Kromě práce pro filmový průmysl vlastnil McFarr i několik restaurací. Zůstala po něm dcera, sestra a rodiče. Podle zahraničních médií bude pohřben poblíž své babičky v Pensylvánii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smrt Raísího nedestabilizuje Írán, říká orientalista Pelikán. Podle Svobody jde o výrazný zásah

Tagy:
úmrtí filmy herec USA kaskadér Chris Pratt dublér Strážci Galaxie Tony McFarr