Zemřel syn legendárního obránce, bylo mu 28 let. Šel v otcových šlépějích, spoluhráči smutní

Zemřel fotbalista Ray Lewis III., syn legendárního hráče amerického fotbalu Raye Lewise. Bylo mu pouhých osmadvacet let. Příčina jeho smrti zatím nebyla zveřejněna. Na sociální síti mladého hráče se ihned strhla lavina komentářů s kondolencemi.

Velmi smutná zpráva zasáhla fanoušky amerického fotbalu. Portál TMZ Sports potvrdil úmrtí mladého a nadějného hráče Raye Lewise III. Vysokoškolský fotbalista zemřel ve věku 28 let. Co přesně se mladíkovi stalo, není zřejmé.

DÁLE ČTĚTE: Srdce tlouklo, mozek byl už mrtvý. Seriálová hvězda nepřežila pád ze schodů, bylo jí 29 let

Syn hvězdy NFL

Ray byl synem slavného Raye Lewise, který za svou hvězdnou kariéru nasbíral mnoho úspěchů. Jde o bývalého profesionálního hráče amerického fotbalu, který v NFL působil dlouhých 17 let na pozici středního obránce. Hrál za tým Baltimore Ravens. Syn Lewis III. šel v otcových stopách, nastupoval v univerzitním týmu v Miami.

Srdceryvné vzkazy

Jako první oznámil smutnou zprávu na sociální síti Rashaan, mladší bratr zesnulého. „Nemohu uvěřit, že to píši, ale odpočívej v pokoji bráško,“ napsal Rashaan na Instagramu.

Na Rayově profilu na sociální síti vyjádřily smutek spousty blízkých i fanoušků. „Byl jsi tak talentovaný a zároveň skromný. Hrát po tvém boku mi bylo požehnáním. Vždy jsi byl laskavý spoluhráč. Dokázal jsi mě rozesmát a mě i ostatní popohánět dál, abychom byli ještě lepší,“ zavzpomínal jeden z Rayových spoluhráčů.

Mohli jste přehlédnout. Jiří Bartoška leží v nemocnici

Tagy: