Žena je podezřelá z ubodání partnera: S „kudlou“ v ruce ho podle svědků naháněla již dříve

Dům v osadě Bitouchov, kde došlo k vraždě mladého muže.

Vražda na Semilsku. Žena měla ubodat partnera

Severočeští kriminalisté se zabývají pátečním případem pobodaného muže v osadě Bítouchov na okraji Semil. Muž svým zraněním podlehl. Ženu podezřelou z ubodání druha policie zadržela. Podle informací CNN Prima NEWS měli mezi sebou mladí partneři dlouhodobé neshody.

Do Bítouchova, malé osady na kraji Semil, vyrazili policisté společně se záchranáři v pátek kolem osmé hodiny večer. Dostali zprávu o napadení a vážném zranění mladého muže. Podle informací CNN Prima NEWS mělo jít o bodná poranění, kterým muž nakonec podlehl.

ČTĚTE DÁLE: Na Islandu havaroval autobus s 22 českými turisty. Dva skončili v umělém spánku

„Od pátečního večera se zabýváme zvlášť závažným trestným činem, ke kterému došlo na Semilsku. Osobu podezřelou ze spáchání tohoto skutku jsme zadrželi,“ uvedla policejní mluvčí Libereckého kraje Ivana Baláková. Zároveň odmítla kvůli probíhajícímu vyšetřování sdělit bližší detaily případu.

Zadrženou osobou má být partnerka zavražděného muže. Pár spolu žil v rodinném domě asi tři roky. Jejich společné soužití ale podle sousedů rozhodně nebylo bez problémů. „Už několikrát tady byla policie i záchranka,“ řekl reportérovi CNN Prima NEWS jeden z obyvatel osady.

Další sousedka prozradila, že původcem neshod měla být mladá žena. Svého partnera opakovaně napadla, a to se zbraní v ruce. „Honila ho i po zahradě s kudlou,“ popsala žena ze sousedství.

Pokud policisté mladé ženě prokážou vraždu, může jí čekat trest odnětí svobody ve výši až 20 let.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Policie skončila prověřování střelby na FF UK, věc odložila. K závěrům se vyjádří příští týden

Tagy: