Mizerné rande v pražském hodinovém hotelu: Muž ženu okradl, pak se jí naboural i do účtu

Muž okradl ženu v hodinovém hotelu.

Žena okradená v hodinovém hotelu

Pražští policisté pátrají po zloději, který v hodinovém hotelu po krátké známosti okradl ženu. Muž využil chvíle, kdy žena odešla do koupelny, a sebral jí peníze. Jenže to nebylo všechno – ženě po mizerném rande začaly mizet další finance i z bankovního účtu. Neznámému muži teď hrozí až dva roky za mřížemi.

Zloděj měl podle pražských policistů okrást 24letou ženu. Ta se s mužem seznámila v baru, následně se dvojice přesunula do hodinového hotelu v Rybalkově ulici v Praze 10. Tam muže zachytily bezpečnostní kamery. Krádež se ale odehrála až na samotném pokoji.

ČTĚTE TAKÉ: Falešní bankéři vytáhli z důvěřivých Čechů 50 milionů. Call centrum měli na Ukrajině

„V okamžiku, kdy žena odešla do koupelny, odcizil muž z její tašky finanční hotovost, kterou měla uloženou v peněžence. Následně žena také zjistila, že jí odešlo několik platebních transakcí z jejího účtu. Poté si navíc uvědomila, že jí muž odcizil i platební kartu,“ uvedla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Důvěřivé ženě tak její milenec způsobil škodu za zhruba 15 tisíc korun. Přestože mají policisté k dispozici poměrně kvalitní záznamy s podobou muže, do této chvíle se jim ho nepodařilo vypátrat. Pravděpodobně totiž nepochází z České republiky.

„Muž, který mluvil rusky nebo ukrajinsky, si posléze všiml, že se v hotelu nachází kamery, a tak se po dalším příchodu na recepci již maskoval. Z hlavy si sundal čepici a nasadil si sluneční brýle,“ uvedla mluvčí pražských kriminalistů. Není vyloučeno, že se muž na celou krádež dopředu připravoval a něco podobného neudělal poprvé.

Nikdo z recepce hotelu se štábem CNN Prima NEWS na kameru mluvit nechtěl. Mimo záznam ale uvedli, že si na muže nepamatují, přiznali také, že od svých klientů při krátkodobých návštěvách nevyžadují doklady. Občanský průkaz totiž na recepci chtějí až ve chvíli, kdy se někdo ubytuje na více než pět hodin.

Pokud muže z fotografií v galerii poznáváte, volejte na policejní linku 158. Ozvat se můžete i do redakce Krimi Zpráv. Muži teď hrozí až dva roky za mřížemi.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Oslavy křtin na Slovensku se zvrtly v chaotickou bitku. Vzduchem létaly pěsti i dřevěné kolíky

Tagy:
policie hotel CNN Prima NEWS Praha 10 napadení Česko Eva Kropáčová trestná činnost videokamera hodinový hotel trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva loupež a krádež