Zrádci „zavraždili“ první oběť. Neskutečný zážitek a skvělá jízda, popsal vyřazený Jiří

Show Zrádci opustil první hráč.

Zrádci, první vyřazený

Hráčů v show Zrádci je o jednoho méně. Hra má první „oběť“. Hradní pán a moderátor Vojtěch Kotek vyřazeného Jiřího hned vyzpovídal. Na svém kanálu na YouTube spolu s režisérem Markusem Krugem rozebrali i taktiku a pocity soutěžících.

„Věřil jsem, že zůstanu delší dobu. Ale na druhou stranu jsem nedopadl jako Radovan a alespoň jsem se podíval do hradu a sedl si k tomu kulatému stolu,“ vyprávěl v rozhovoru s Kotkem a Krugem Jiří.

ČTĚTE TAKÉ: Soutěž je neúprosná, říká Kotek o Zrádcích. Někdy se stíraly rozdíly mezi hrou a realitou

„Překvapilo mě to příjemně. Už jsem to naznačoval i v jiných rozhovorech, že vlastně každý člověk byl osobnost a každý jsme byli něčím zajímaví. Rozhodně to nebyly prvoplánové věci, které lidé znají z konkurenčních reality show,“ popisoval první „zavražděný“ s tím, že také bylo dobré, že účinkující nebyli jedinci z časopisů, ale charakteroví lidé z běžného prostředí.

V rozhovoru s režisérem a hradním pánem Jiří nastínil i to, co mu hra Zrádci dala. „Neskutečný zážitek, skvělou jízdu i nové kamarády. Také chuť klidně jít do něčeho podobného znovu, ale jen pokud to budeš moderovat ty,“ smál se na Kotka. „Kdybys hledal asistenta nebo tak něco, třeba si vzpomeneš,“ doplnil.

Cestu ostatních můžete sledovat i vy každou neděli ve 20:15 na Primě a v předpremiéře na Prima+.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zrádci bodují u diváků. Konečně něco napínavého, píší. Chválu sklízí i moderátor Vojta Kotek

Tagy: