Herec z Harryho Pottera se pochlubil dcerou. Novým profilem na Instagramu trhnul rekord

Herec Rupert Grint alias Ron Weasley z filmové série o Harrym Potterovi si založil účet na Instagramu a během tří dnů nasbíral více než tři miliony sledujících. Hned v prvním příspěvku ukázal svoji půlroční dceru a prozradil její netradiční jméno.

Jeden milion sledujících nabral 32letý Grint během pouhých čtyř hodin a jedné minuty. Překonal tak dosavadní rekord dokumentaristy a ekologa Davida Attenborougha. Prvním Grintovým příspěvkem byla fotografie s půlroční dcerou. „Ahoj Instagrame. Přicházím jen s asi desetiletým zpožděním, ale už jsem tu. Grint na Gramu,“ napsal fanouškům.

A rovnou představil i svoji dceru, která dostala neobvyklé jméno. „Chtěl bych vám představit Wednesday G. Grintovou,“ uvedl v příspěvku. Wednesday v překladu znamená středa. Holčička se narodila v květnu, Rupert a jeho partnerka Georgia Groomeová dlouho těhotenství tajili před médii a svět se o něm dozvěděl teprve měsíc před porodem.

Herec tak zřejmě i díky tajnostem získal na Instagramu hodně pozornosti. Má už přes tři miliony sledujících a příspěvek s dcerkou získal necelých 2,8 milionu lajků.

Fotografii okomentovalo 100 000 lidí, mezi nimi i slavné osobnosti. „Vítej, Weasley, bylo načase,“ napsal mu v komentáři herec Tom Felton alias kouzelník Draco Malfoy. V komentářích ho přivítal i samotný Instagram.

Rupert Grint přivítal své fanoušky a přátelé na Instagramu:

Tagy:
dítě Instagram rekord dcera David Attenborough Harry Potter herec Instagram Rupert Grint Draco Malfoy Tom Felton Ron Weasley Ron Weasley