Nemohla jsem dýchat, i kůže mi byla malá. Herečka Bendová se svěřila s otřesným zážitkem

Alice Bendová

Alice Bendová má za sebou krušné chvíle

Alice Bendová má za sebou krušné chvíle. Poprvé se na vlastní kůži seznámila s nepříjemným psychickým problémem, který je mezi lidmi známý jako panická ataka. Zasáhla ji zcela nepřipravenou v noci. Redakci Showtimu se svěřila s celým průběhem. Herečka tráví hodně času na Tenerife, kde se věnuje nemovitostem. Kvůli svým školou povinným dětem se však do Čech často vrací a podle svých slov by zde chtěla být v budoucnu, co nejvíce to půjde.

Tak nepříjemné úzkostlivé stavy prý herečka dosud nezažila. „Vím, co to je, slyšela jsem o tom, ale nikdy jsem to neprožila. Když ten atak přišel v noci, byla mi v tu ránu zeměkoule malá. Nemohla jsem se nadechnout, člověk má pocit, že i kůže je mu malá,“ popsala skličující okamžiky redakci Showtimu.

ČTĚTE TAKÉ: Dojemné překvapení ve studiu. Máme tě rádi, popřál Voříšek Doležalové ke kulatým narozeninám

„Lidem bez této zkušenosti se nedá popsat, jak strašný je to stav. Člověk si sám nemůže pomoci. Je dobré kontaktovat někoho, kdo už něco podobného prožil, aby vám poradil, co udělat nebo co si případně vzít, abyste se uklidnili,“ poradila Bendová.

Podle svých slov se nyní již cítí dobře a z celé události se téměř oklepala. „Není to sice úplné, ale hodně chodím a plavu. Bazén je už chladnější, ale je to docela příjemné na tělo,“ řekla.

Ačkoliv se Alice stále věnuje nemovitostem na Tenerife, tráví čas především v Česku, protože obě její děti chodí do školy. Ráda by se proto zaměřila víc na práci ve své rodné zemi. „Chtěla bych třeba točit seriál, to je moje, miluji to. Mám děti, pejsky, je toho hodně, takže jsem si vše srovnala v hlavě,“ nechala se slyšet herečka.

Alice má pochopení i pro vydělávání peněz na platformě OnlyFans, kam zamířila nedávno Simona Krainová. Sama však do něčeho podobného jít nehodlá. „Mám přítele, děti, rodinu a práci, navíc k tomu seriózní partnery. Aktuálně mě čeká kampaň na dva až tři roky a myslím, že zrovna tenhle klient by to neuvítal,“ vysvětlila.

Na platformu by prý neměla co přidávat. „Simonu jsem ale podporovala a nadále ji v tom podporuji. V jejím případě je to, myslím, dobré rozhodnutí. Její akty jsou skutečně nádherné,“ sdělila redakci Showtime.

Na krásnou herečku čekají už 1. listopadu kulaté, pro některé ženy možná i přelomové, narozeniny. Žádné velké oslavy padesátin ale nechystá. „Svůj věk jsem nikdy neřešila a narozeniny neslavila, nebaví mě to. Ráda slavím jubilea jiných a dělám pro ně překvapení. Nesnesu ale, aby někdo dělal překvapení pro mě. Kdyby mi někdo připravil oslavu a čekalo tam 50 lidí, asi bych to nepřežila,“ pronesla herečka s úsměvem.

Věk jí prý také nijak výrazně netrápí. „Některé ženy řeší, jestli jim je 40 nebo 50, myslím, že je to jedno, že to je taková jediná spravedlnost. Když máme štěstí, tak se toho dožijeme. Takže doufám, že 1. listopadu na vás třeba zamávám z Instagramu,“ dodala Bendová.

Tagy: