Doma nemluvíme, oba jsme na zabití. Sandeva s Prachařem natáčejí pokračování osudového seriálu

Sara Sandeva a Jakub Prachař natáčejí pokračování seriálu Dvojka na zabití.

Prachař a Sandeva o Dvojce na zabití

Jakub Prachař a Sara Sandeva – tato „dvojka“ se sblížila během natáčení první řady krimi seriálu Dvojka na zabití. Hráli protiklady a o těch je známo, že se přitahují. Teď pár natáčí pokračování a redakce Showtimu byla u toho.

Zamilovaná Dvojka na zabití teď natáčí druhou řadu seriálu. Sandeva s Prachař si to užívají, i když hned v prvních hodinách natáčení všechno málem skončilo.

„Už mi bylo 40, tak jsem se měl rozcvičit. Jakmile jsem se rozběhl, tak mě píchlo v lýtku, což se mi v životě nestalo,“ konstatoval Prachař s tím, že ve scéně má další den běhat. „Já jsem si zatím nic udělat nestihla, jsem zatím v pohodě, ale je mi líto Kuby. Doufám, že to dotočíme všichni ve zdraví,“ přála si herečka.

ČTĚTE TAKÉ: První slova Taťány Kuchařové ke sňatku jejího exmanžela: Jsem poučena z minulosti

A v čem je druhá řada jiná? „Začínáme tam, kde jsme skončili – v takovém neladu,“ zmínil Prachař, načež ho Sandeva hned opravila: „Právě že končili v ladu, lásko.“ Herec se však nenechal rozhodit. „Skončili v ladu, ale začínají v neladu,“ mínil, načež pochopil, že slova lehce popletl. Vzájemně se tak pár doplňoval.

Oba jsou „na zabití“

Doma je situace lehce jiná. „My spolu doma vůbec nemluvíme, tam je ticho jako v hrobě,“ vzkázal Prachař, čímž si vysloužil upřímný partnerčin smích. „Nerozumí mi makedonsky, tak nemůžeme moc mluvit,“ dodala Sandeva. Po dvou letech vztahu se pár společně znovu objevil před kamerou. „A já se hned zranil. Takže to spěje ke konci,“ vtipkoval Prachař.

A otázka na závěr – je ten druhý na zabití? „A kdo není?“ ptala se herečka. „Sara je samozřejmě na zabití. A já myslím, že to je právě dobře. Toho, kdo žije celý život klidně, položí první problém. My si vše řekneme. To, myslím, že je pěkné,“ dodal Prachař.

Tagy: