Ano, šéfe! na Karlovarsku: Natáčení si bistro pochvaluje. Majitelé vědí, s kým se rozloučit


Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v pořadu Ano, šéfe! tentokrát navštívil Ostrov na Karlovarsku a tamní bistro Flammbeef. Hvězda na dveřích z toho nakonec nebyla, emoce ale rozhodně nechyběly. Redakce CNN Prima NEWS zjišťovala, jak se podniku daří nyní.

Bistro Flammbeef stále funguje, za pultem stále stojí známá tvář Orlíka a v kuchyni dál obrací burgery jeho parťák Míra. „Natáčení bylo výborné. Užili jsme si to ve velkém stylu, protože nic podobného jsme nikdy nezažili,“ popsal pro CNN Prima NEWS spolumajitel bistra Míra. 

ČTĚTE TAKÉ: Kuchař Babica odcházel ze Sparty pobitý. Během derby se dostal do křížku s fanoušky

Úvodní, podle Zdeňka Pohlreicha vlažnější tempo, rychle nakopl zátěžový test. Z něj bylo na první pohled jasné, že je skutečně „šéf“, a to jak na place, tak v kuchyni.

„Naše bistro je koncipované na nějakých deset míst, to nebylo adekvátní k naší koncepci. Samozřejmě, že jsem to nedal. Plaval jsem jako zběsilý v moři,“ popsal zpětně spolumajitel bistra Orlík pro CNN Prima NEWS. 

Výraznou osobností posledního dílu Ano šéfe! byla bezpochyby Pepina. Právě na ni přitom Zdeněk narazil, když se po natáčení do Ostrova vrátil na kontrolu. 

„Pepina je výborný, srdečný člověk, i když sprostý. Do gastronomie ale nepatří. Sama řekla, že to tu pro ni není. Dostat do gastronomie dobrý personál je velmi obtížné,“ popsal Míra. 

Hvězda tentokrát na dveře nespadla. Samotného natáčení ale v ostrovském bistru Flammbeef rozhodně nelitují. „Spousta věcí je pro mě použitelných do reálného provozu. To je velmi pozitivní,“ doplnil Orlík.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ano, šéfe! odvysílá 100. díl pořadu. Pohlreich popsal, co si myslí o stavu české gastronomie