Celebrity propadly otužování. V ledové Vltavě pravidelně plavou i Decastelo a Mottlová

Bára Mottlová a Eva Decastelo se hodily u Vltavy do plavek. Daly se na otužování

Vypadá to, že české celebrity propadly otužování. Tomuto trendu se věnují i herečky Bára Mottlová a Eva Decastelo. Když se rozhodly zaplavat si v 13stupňové Vltavě, ukázaly nejen svá krásná těla, ale i nebojácnost a odolnost.

Eva Decastelo přiznala, že do zmrzlé řeky se jí dříve vůbec nechtělo. Udělala to jen jednou, v rámci natáčení. Dnes už se ale otužuje zcela dobrovolně. „Já jsem se byla poprvé otužovat s Oldou Navrátilem v lednu před dvěma lety, kdy jsem vlezla do zamrzlé Vltavy a vydržela jsem tam asi minutu. Bylo to v rámci natáčení pro Top Star magazín,“ uvedla krásná herečka.

Další měsíce se ale Decastelo do ledové vody neodvážila. „Pak mě jednou vytáhla tady Bára ven a já jí říkala, že je to všude zavřené. A ona že ne, že si jdeme zaplavat do Vltavy,“ vyprávěla hvězda Slunečné, jak se s Bárou šly poprvé otužovat asi při deseti stupních Celsia. „Tak jsem šla, a už jsem u toho zůstala – a je to boží,“ dodala.

Báru Mottlovou prý k otužování přivedla vlastní pohodlnost. Nebo spíš boj proti ní. „Mě k tomu přivedlo to, že jsem hrozně zhýčkaná. Ve sprše si dávám tu nejteplejší vodu, kterou snesu, a jsem hrozně zimomřivá. Takže jsem si řekla ,a dost‘ a šla jsem proti tomu,“ vysvětlila.

Decastelo se podělila i o způsob, jakým zvládá hodně studenou vodu. „Já se nemůžu osmělovat, já musím jít rovnou. Protože jakmile se zastavím a zamyslím se, tak jsem háji,“ svěřila se. „Evička vždycky, když se zamyslí, tak je v háji,“ vtipkovala její parťačka.

„Každopádně to je jedno z pravidel – prostě tam vlézt. Je důležité naučit se dýchat. V klidu nádech a výdech a hezky si to prodýchat a nebýt v křeči,“ poradila Mottlová. „Důležité je, než si na to zvyknete, zůstat někde u břehu, kde dosáhnete, abyste náhodou nedostali křeč, nebo se prostě omylem neutopili,“ doplnila Decastelo.

Tagy: