Jihočeské strážníky vyděsila bedna s bezhlavým tělem. Vyklubala se z ní umělá „kurtizána“

Z toho, co nejdřív vypadalo jako hrůzostrašný případ vraždy, se vyklubala legrační záležitost. Městská policie v Týně nad Vltavou obdržela oznámení, že se v Bohunickém lese nachází bedna s neznámým obsahem. Údajně v ní mělo ležet lidské tělo, na strážníky však čekal překvapivý nález. Informovali o tom na Facebooku.

Případ se stal již v březnu, policie o něm však napsala na sociální síti až nyní. „Obdrželi jsme oznámení, že se v lese nachází bedna, jejíž obsah vypadá, jako by tam bylo lidské tělo,“ uvedla na Facebooku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Někdy mám radost, jindy bych se na to vyprdl. Starosta Skočic působí i jako prodavač a pošťák

Po příjezdu na místo skutečně našli bezvládné tělo, navíc bez hlavy. Strážníci byli nejdříve v šoku. „Dle prvních okolností by se to mohlo zdát jako vystřižené z nejhorších kriminálních případů, což by rozjelo neoddiskutovatelnou vyšetřovací mašinérii. Ta by zřejmě plnila nejednu stránku tisku,“ pokračovala policie.

Ve skutečnosti nešlo o oběť brutálního vražedného řádění. Nalezené ženské tělo totiž ani nebylo „biologického“ původu.

„Tělo bylo tvořeno silikonem z provenience Made in China, nebo jiného asijského státu. Na první pohled bylo jasné, že se nejedná o žádný mord, ale nález realisticky vypadající ‚kurtizány‘,“ stálo v příspěvku.

Policisté následně dohledali majitele a odcizenou umělou pannu mu navrátili. Balík mu prý někdo ukradl přímo od domu. „Nicméně obsah zřejmě pachatele neuspokojil natolik, aby s ním dále nakládal,“ zažertovali na závěr.

Velice netradiční akci mají za sebou i policisté a hasiči v jedné ze stanic pražského metra:

Tagy: