Bizarní záběry ze Slovenska: Bezdomovec dělal striptýz, kolemjdoucím ukazoval přirození

Slovenská policie

Obnažování na Slovensku

Bizarním případem exhibicionismu za bílého dne se v minulých dnech zabývali městští strážníci ve městě Sereď na západě Slovenska. Pětačtyřicetiletý maďarský bezdomovec se přímo pod kamerami strážníků na rušné ulici v centru města svlékal do naha a lidem kolem ukazoval své přirození. Exhibicionista vyfasoval od soudu podmínku a roční zákaz vstupu na území města.

Městští strážníci zaznamenávali pohyb muže v centru města již několik posledních týdnů. Problémy nastaly ve chvíli, kdy se bezdomovec začal svlékat na veřejnosti.

ČTĚTE DÁLE: Řidič na Blanensku vyrazil policistům dech. V krvi měl skoro šest promile alkoholu

„V odpoledních hodinách, tedy v době, kdy je na té ulici největší provoz a chodí tudy nejvíce děti ze školy a ze školky, nám volali vyděšení občané," popsal náčelník Městské policie v Seredi Ladislav Fabo.

„Okamžitě jsme prověřili kamerové záznamy a bylo z nich jasné, že nám již známý maďarsky mluvící bezdomovec si na záběrech sundával kalhoty a ukazoval lidem kolem své přirození," doplnil Fabo.

Strážníci bezdomovce na místě zatkli. Jak je patrné z kamerových záběrů, exhibicionista se zatčení nebránil a bez odporu se nechal odvézt na policejní služebnu. „Policisté ze Sereďi obvinili 45letého občana Maďarska za odhalování a nevhodné chování na veřejnosti. Přinejmenším dvakrát se při obnažování také osahával rukou," uvedla policejní mluvčí Veronika Dachová.

Do Sereďi se chlípník nějaký čas nepodívá. „Obviněnému byl uložen trest odnětí svobody na tři měsíce s podmíněným odkladem na jeden rok. Zároveň mu byl uložen trest zákazu pobytu ve městě Sereď na jeden rok. Rozhodnutí je pravomocné," přiblížila mluvčí krajského soudu v Trnavě Jana Kondákorová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zdrogovaný muž řádil v pražské MHD. Cestující napadal obuškem a nožem, skončil v poutech

Tagy:
Slovensko policista Maďarsko Trnava trestná činnost okres Blansko bezdomovectví Sereď trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva