Bizarní záchrana v Brně: Opilý muž se skutálel do řeky, strážník pro něj musel v trenkách

Brněnský strážník se  při záchraně muže z řeky musel svléknout

Bizarní záchrana muže v Brně

Další bizarní případ řešili strážníci v Brně. Z řeky Svratky se pokoušeli vytáhnout opilého muže, který se do ní v noci skutálel. Jelikož se jim to nedařilo, jeden ze strážníků si dokonce svlékl uniformu a za nešťastníkem se vydal jen v trenkách.

Nepomohlo ani lano, ani žebřík, ani vlídná slova. Zhruba 130kilový, namol opilý muž, který ležel v řece Svratce, dokonce začal chvílemi usínat. Jednomu ze strážníků nezbylo nic jiného než se vysvléct a za opilcem se vydat.

„Silně opilý muž však stále častěji upadal do letargie. Aby ho strážník alespoň trochu probral, nabídl mu tykání, což se v danou chvíli ukázalo jako přínosné řešení. Zatímco si společně povídali o koníčcích, strážník mu kolem hrudi uvázal lano a krůček po krůčku muže posouval ke břehu,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Až přivolaní hasiči pomocí lana a navijáku nešťastníka z vody vytáhli. Na tenhle večírek tak muž, který následně nadýchal dvě a půl promile a skončil v nemocnici, nejspíš dlouho nezapomene.

Tagy: