Mladíkům, kteří zemřeli při autonehodě, píší jejich blízcí dojemné vzkazy

Tragická automobilová nehoda se stala v sobotu mezi obcemi Byňov a Nové Hrady. Ve vozidle zbytečně vyhasly tři mladé životy. Rodina a přátelé jsou z tragédie otřeseni a píšou mladíkům dojemné vzkazy.

Podle Policie ČR přijal o půl sedmé operační důstojník Integrovaného operačního střediska policie Jihočeského kraje oznámení o nárazu osobního vozidla do stromu mezi obcemi Byňov a Nové Hrady. Ve vozidle byli dva mladí muži bez známek života a třetí utrpěl velmi těžká zranění a zdravotníci bojovali o jeho život.

Na místo jako první přijeli policisté z obvodního oddělení Trhové Sviny, kteří zajistili místo dopravní nehody a přistávací plochu pro vrtulník Letecké zdravotnické služby. Mezitím se lékaři snažili oživovat spolucestujícího z vozidla, kterému poskytovali první pomoc. Bohužel přes veškerou jejich snahu mladý muž podlehl utrpěnému polytraumatu.

Tragická nehoda se trojici mladíků stala ve sportovním automobilu značky Alfa Romeo. „Vjel vpravo mimo komunikaci, kde bočně narazil do vzrostlého dubu, po pár metrech čelně narazil do dalšího vzrostlého dubu a auto se rozpůlilo,“ řekl Blesku policejní mluvčí Milan Bajcura.

V autě zbytečně vyhasly tři mladé životy – dvaadvacetiletého Martina, devatenáctiletého Petra a osmnáctiletého Michala. Podle Bajcury se jedná o nejtragičtější nehodu s tak vysokým počtem zemřelých na jihu Čech.

Rodina a přátelé píšou dojemné vzkazy

Deník Blesk zveřejnil zpověď přítelkyně devatenáctiletého Petra. Slečna Tereza napsala svému tragicky zesnulému příteli dojemný vzkaz na Instagramu. „Lepšího kluka jsem si nemohla přát! Chybíš mi a chybět budeš ale vím, že jsi neměl rád, když jsem brečela a trápila se,“ popsala zdrcená Tereza.

„Řekl jsi mi jednoho dne: Lásko, kdyby se mi někdy něco mělo stát, žij ten život za nás za oba. A tohle ti lásko splním! Věřím, že tu semnou pořád jsi a budeš mě hlídat. Miluji tě a hrozně mi chybíš,“ dodala.

Také Petrův bratr Lukáš zavzpomínal, jak spolu chodili na ryby a rozloučil se s bratrem dojemným příspěvkem na sociálních sítích. „Datum, na které nikdy nezapomenu, díky za každé společné zážitky u vody. Věřím, že si spolu jednou zase zachytáme tam nahoře. Sbohem brácho,“ napsal.

„Je mi neskutečně líto, co se stalo, v první řadě bych chtěl rodinám a všem pozůstalým vyjádřit upřímnou soustrast, a klukům přeji: Ať Vám dá Bůh nebe. Opatrujte se,“ napsal na Facebooku Petr, zdrcený kamarád zesnulých mladíků.

„Řidiči, zvolněte styl své jízdy, ať se vždy vrátíte v pořádku domů,“ vzkazuje Policie ČR všem řidičům v souvislosti s touto tragickou nehodou.

Tagy: