Muž vytáhl nůž a začal prostě bodat. Svědek popsal brutální bitku v brněnském Bronxu

Brutální bitka se odehrála v jednom z barů v ulici Cejl

Brutální potyčka v brněnském baru

Tři zraněné si vyžádala brutální potyčka, která se v neděli strhla v jednom z brněnských barů. Na návštěvníky tam měl agresor zničehonic vytáhnout nůž a při bitce několik lidí poranit. Pravděpodobného pachatele už policie zadržela. Co bylo motivem jeho útoku, ale zatím není jasné.

Brutální rvačka se odehrála v neděli kolem šesté hodiny večer. V jednom z brněnských barů v ulici Cejl, které se také přezdívá brněnský Bronx, se během chvíle strhla mela a aktéři konfliktu se do sebe pustili hlava nehlava. „Přišli vlastně do baru dva už podnapilí Romové a napadali se s jinými Romy. Vznikla šarvátka a jeden z aktérů vytáhl kuchyňský nůž a začal prostě bodat,“ popsal situaci CNN Prima NEWS svědek.

Při bitce utrpěli zranění tři lidé včetně pravděpodobného útočníka. Záchranáři potvrdili, že se jednalo většinou o bodnořezná poranění a žádný z účastníků vyostřeného konfliktu by neměl být v ohrožení života. Policisté místo zapáskovali. V tuto chvíli čekají na kriminalisty, kteří budou zjišťovat, co se přesně na místě odehrálo.

Ani po několika hodinách není úplně jasné, proč rvačka takto vygradovala. Jestli šlo o vyřizování účtů nebo třeba o momentální zkrat jednoho z aktérů, zatím neví ani policie. „Aktuálně se celému případu věnují kriminalisté, kteří zjišťují jak příčinu sporu, tak samozřejmě míru zavinění jednotlivých účastníků,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

„Ten jeden aktér, který to měl všechno způsobit a měl pobodat ty lidi, tak je krátce doma z výkonu trestu. Takže asi hodně rychle půjde zpátky,“ doplnil svědek. Policie zatím nikoho neobvinila a čeká na to, až bude moci vyslechnout všechny zraněné z této krvavé rvačky.

Tagy: