Dovolená snů se změnila v peklo. Viktorii s kamarádkou brutálně zbili přímo na pláži

Slovenky v Brazílii brutálně napadli přímo na pláži.

Slovenky na pláži v Brazílii brutálně napadli

Terčem surového útoku v dovolenkovém ráji se staly dvě ženy ze Slovenska. Neomalení mladíci po nich na slavné pláži Copacabana nejprve požadovali peníze a mobily. Když je Slovenky odmítly vydat, agresoři se na ně vrhli a brutálně je napadli. Po útoku ženy okradli a dali se na útěk. O případu informoval web Noviny.sk.

Katarína s Viktorií strávily s přáteli v Latinské Americe asi měsíc. Když minulou neděli přejely do Brazílie, chtěly si na proslulé pláži Copacabana v Rio de Janeiru užít východ slunce. Na pláži je ale začali obtěžovat dva mladíci, kteří po slovenských turistkách požadovali cennosti. Ženy je ale odmítly vydat, a tak mladí muži odešli – ovšem ne daleko.

Po chvíli se oba hoši vrátili a Slovenky napadli. Pěstmi je bili do obličeje a hlavy. Po útoku pak jedné z nich ukradli mobilní telefon a dali se na útěk. Policistům se je ale podle webu Noviny.sk podařilo zadržet ještě na pláži.

Známé firmy

Napadené ženy skončily se svými zraněními na urgentním příjmu v nemocnici. Útok byl natolik brutální, že jedna z nich dokonce utrpěla zlomeninu v obličeji. Oba mladíci jsou pro místní policisty „známou firmou“. Oba mají na kontě na dvě desítky trestných činů, například krádeže, loupeže nebo korupci.

„Naše zastupitelské úřady v Brazílii byly kontaktovány napadenými Slovenkami a poskytli jim veškerou součinnost,“ uvedlo v prohlášení slovenské ministerstvo zahraničí. Agresoři skončili na policejní stanici pro děti a mladistvé. Podle místních zákonů se budou zodpovídat ze zločinu podobného loupeži.

Tagy: