Brzobohatý s Kuchařovou nejsou jediní. Které slavné páry se nečekaně rozešly?

Ondřej Brzobohatý s manželkou roky vypadali jako reklama na štěstí.

Ondřej Brzobohatý promluvil

V poslední době dochází v českém šoubyznysu k nečekaným rozchodům slavných párů. Zatímco například Libuše Šafránková s Josefem Abrhámem, Jana Hlaváčková s Luďkem Munzarem či Jana Boušková s Václavem Vydrou vytvořili manželství, která se stala pro mnohé příkladem, jiným láska nevydržela. Co bylo důvodem jejich rozchodů?

Ondřej Gregor Brzobohatý – Taťána Kuchařová
Že spolu tvoří pár oficiálně vyšlo najevo na karlovarském filmovém festivalu v roce 2013. O tři roky později pak měli velkolepou svatbu. Na konci loňského roku, několik týdnů před Vánoci, však oznámili, že se rozvádí. Konkrétní důvody neuvedli. Zatímco Taťána, Miss World z roku 2006, je od té doby sama, po boku Ondřeje se objevily už dvě ženy. Tanečnice Zuzana Pilná a moderátorka Daniela Písařovicová, s kterou to má být podle všeho vážné. „Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct... Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ uvedla Kuchařová v pořadu ShowTime.

Veronika Žilková – Martin Stropnický
Ještě nedávno si společně s jejich šestnáctiletou dcerou Kordulou užívali dovolené v Dubaji, pak oznámili překvapivý konec. Jak herečka uvedla, vztah ukončil její manžel a zprávu jí poslal e-mailem. Stálo v něm, že už ji nemiluje a že se jí omlouvá. Že v manželství není všechno zalité sluncem naznačila Žilková už ve své autobiografické knize Dělte dvěma. O Stropnickém sice mluvila s úctou, zároveň však přiznala i jeho nedostatky. „Je osobnost, trochu tyran, puntičkář, vychovává mě, opravuje mě a imponuje mi. Má mraky chyb, je málo citlivý. A jestli je mi nevěrný? Nevolejte mi, zavěsím,“ napsala v knize.

Vanda Hybnerová – Saša Rašilov
Celých dvaadvacet let žila herečka v domnění, že dosáhla svého největšího životního štěstí v podobě šťastného manželství s hercem Sašou Rašilovem, se kterým zplodili dvě dcery Pepinu a Toničku. Když se však herec zamiloval do o devět let mladší podnikatelky Věry Míťkové, ze dne na den rodinu opustil. Byl do ní dokonce tak zblázněný, že si její jméno nechal zvěčnit na paži. Pro Vandu to byl šok, ze kterého se vzpamatovávala hodně dlouho. Brzy se ale karty obrátily. Zatímco Rašilov po roce dostal od bohaté milenky kopačky, na Vandu se usmálo štěstí a našla novou lásku, o třináct let mladšího závodníka Jakuba Chouru. Jsou spolu dodnes a vzájemně si vyhovují. Rašilov se dal dohromady s o čtrnáct let mladší herečkou Ludmilou Němečkovou, kterou si před čtyřmi lety vzal za manželku a má s ní dvě malé dcery Marušku a Emílii. Jak přiznal, nevylučuje, že se jejich rodina ještě rozroste.

Dana Batulková – David Prachař
Manželství hereckého páru dlouhou dobu vypadalo jako bezproblémové. Měli spolu dvě děti, syna Jakuba a dceru Marianu. Pak se ale David zamiloval do herečky Lindy Rybové, která byla o sedmnáct let mladší. Ironií osudu bylo, že Rybová patřila mezi kamarádky Dany Batulkové. Dokonce spolu v divadle sdílely společnou šatnu. Asi se nelze divit tomu, že se s tím Batulková nemohla jen tak vyrovnat. Brala to jako velký podraz a zradu. K usmíření s exmanželem došlo až díky seriálu Slunečná na TV Prima, kde se jejich osud zase protnul. „Jak se říká, že čas všechny rány zahojí, tak ona to je asi pravda. Po těch letech je to už odplavené všechno,“ prozradila Batulková v rozhovoru pro Český rozhlas. Prachař si Rybovou nakonec vzal za manželku a má s ní tři děti, osmnáctiletou Rozárii, sedmnáctiletou Josefínu a třináctiletého Františka. Batulková byla dlouho sama, nakonec se dala dohromady s o dvanáct let mladším Ondřejem Zajícem, divadelním režisérem a bývalým ředitelem Městských divadel pražských.

Michal Dlouhý – Sabina Laurinová
Začali spolu chodit v devadesátých letech a byli označování jako jeden z nejkrásnějších párů českého šoubyznysu. Místo svatby však po sedmi letech přišel nečekaný rozchod. Michal Sabinu opustil kvůli milostnému poměru s Lucií Vondráčkovou. Ani s tou mu to ale nakonec nevydrželo. Osudovou ženu našel mimo umělecký obor. Jeho vyvolenou se stala letuška Zuzana, kterou si vzal za manželku a žije s ní šťastně už šestnáct let. „Žil jsem se dvěma herečkami, to jsem si taky zkusil a vím, jak jsem udělal dobře, že jsem si nakonec vzal ženu, která nemá s herectvím nic společného,“ prohlásil před lety v rozhovoru v magazínu Právo.

Jitka Schneiderová – David Švehlík
Jiskra mezi nimi přeskočila během představení Král Lear v rámci Shakespearovských slavností. Svatbu měli v roce 2004 a dva roky na to se jim narodila dcera Sofie Anna. Rodinná idylka ovšem netrvala dlouho. Na herečku se provalila nevěra se zámožným podnikatelem. Švehlík jí sice nevěru odpustil a kvůli dceři se pokoušeli dát narušené manželství znovu do pořádku, ale už se jim to nepodařilo. Oficiálně byli rozvedeni po osmi letech.

Lucie Vondráčková – Tomáš Plekanec
Vztah zpívající herečky a slavného hokejisty, kteří spolu mají dva syny Adama a Matyáše, se rozpadl po sedmi letech. Jako první krach manželství světu oznámil Plekanec. „Rád bych vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ uvedl na své sociální síti. V tu chvíli všichni netrpělivě čekali, s jakou verzí přispěchá Lucie. Ta si ale dala celý den načas a vyjádření učinila po svém. Emoce, které v ní evidentně pracovaly naplno, promítla do životního moudra. Na profilu sdílela jejich svatební fotku z roku 2011 a napsala k ní tento citát: „Láska se ptá přátelství: Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím. Díky za všechna přátelství, díky kterým vím, kde mám domov. Vaše Lucie.“ Od začátku se spekulovalo, že za rozchodem stojí tenistka Lucie Šafářová, do které se hokejista zamiloval. Plekanec to odmítal. Budoucnost ovšem ukázala, že tomu tak skutečně bylo.

Tagy: