Burešová dojala tisíce fanoušků. Pusťte si její klip a zároveň emotivní vzkaz synovi

Vyznání lásky pro svého syna Nathaniela zhmotnila herečka Eva Burešová v novém videoklipu Malý princ, který natočila pod taktovkou Václava Noida Bárty. Klip spatřil světlo světa v pondělí večer. Ani ne za den nasbíral 100 tisíc zhlédnutí a stal se jedničkou v kategorii Trendy. A lidé si ho nemohou vynachválit.

„Nádherná píseň plná emocí, děkujeme za ni a skláníme velkou poklonu,“ píše jedna z fanynek v komentářích pod videem na YouTube. „Evička má všechny krásné písničky, ale tahle je plná emocí.... Práva láska je mateřská. I slzy mi tekly z radostí,“ doplňuje další.

Videoklip se natáčel dva dny v pražském Planetáriu a v botanické zahradě v Troji. Je to téměř ukolébavka a vyznání lásky pro tříletého syna Evy Burešové. „Věděla jsem, že chci pro Nathanka napsat písničku, a tak jsem nakonec oslovila Vaška. Jsme kamarádi a vím, jak krásné videoklipy a skladby Vašek dělá. A tahle je tak krásná,“ komentovala spolupráci s Bártou Burešová.

Herečka přiznala, že po zhlédnutí se jí draly slzy do očí. „Já jsem se dojímala pořád, během natáčení, po natáčení, i teď. Je to o tom, že chci Naťovi poděkovat, ukázat, že jsme spřízněné duše z minulých životů,“ vysvětlila Burešová.

Noid jako režisér i kameraman

Za kameru nového klipu Malý princ se postavil zmíněný muzikant Václav Noid Bárta, který je i ostříleným režisérem. Vlastní společnost Paranoid Studio, která celé natáčení zaštiťovala. „Já se postaral o hudbu, kameru, střih, režii a moje Eliška zase o text. Šlo to tak krásně dohromady, že nebylo potřeba něco jiného vymýšlet,“ prohlásil Noid.

Klip „vystřelili do světa“ v pondělí večer a oba by byli moc rádi, kdyby se písnička i její příběh lidem líbily. „Myslím, že každý rodič se v té skladbě najde. Je to takové téma. Ale i těm, kdo děti nemají, se může líbit. Každý rodič své dítě miluje a tohle je můj vzkaz a přání,“ dodala hvězda Slunečné.

Tagy: