Jiří Šlégr si užívá rodiny. Klouček roste, ale hokejku drží jak valašku, říká

Šlégrovi

Jiří Šlégr si těsně před padesátkou pořídil novou rodinu a dá se říct, že je to šťastný chlap. Jeho manželka Lucie mu před rokem a půl porodila syna Rona a k tomu prý poctivě plní všechny své ženské role. Zdá se tedy, že je u Šlégrů všechno zalité sluncem.

Loni v květnu oslavil bývalý hokejový reprezentant a vítěz z Nagana Jiří Šlégr 50 let. Nyní mu radost dělá jeho jeden a půl roku starý syn. „Klouček roste. Běhá a pořád nespí, takže jsme unavení,“ řekl Šlégr. „Dělá nám radost, člověk v určitém věku dozraje, takže na dítě nahlíží jinak a s nadhledem. Nesmírně si to užívám,“ dodal bývalý hokejista.

Brusle ale Ron ještě nevyzkoušel. „Zatím hokejku, drží ji jako valašku a nedaří se mi ho přesvědčit, že ji má držet v obou rukách. Vypadá to spíš na fotbalistu, protože pořád do všeho kope,“ popsal Šlégr s tím že podle manželky bude z Rona tanečník, protože, když se pustí jakákoliv hudba, hned začne tancovat.

Podoba otce a syna se nezapře. „Těžko se to hodnotí, když ho člověk vidí každý den. Ale teď jsme byli dva dny pryč, a když jsem se vrátil, tak jsem se v něm viděl,“ řekl bývalý hokejista.

Podle něj je v rodině všechno v nejlepším pořádku. „Lucie je úžasná, ona je milenka, manželka a matka. A to je úžasnej balíček. Jsem za to rád a doufám, že nám to vydrží do konce života,“ uvedl Šlégr s tím, že jsou spolu již jedenáct let a věci fungují, jak mají.

Tagy: