Čarodějnická warm up párty v předvečer DERMACOL LOVE DAY pro celou rodinu

Tradiční prvomájová akce DERMACOL LOVE DAY je už za dveřmi. Letos si pro vás ale kanál Prima LOVE připravil novinku v podobě čarodějnické warm up párty, která se bude konat v úterý 30. 4. od 16:00 ve spodní části Grébovky. Celým odpolednem provede moderátorka Eva Decastelo, která na Radost FX stagi přivítá hned několik účinkujících a známých tváří. Chybět nebudou aktivity pro děti, taneční vystoupení, pečení buřtů ani soutěž o nejlepší čarodějnický kostým! Se setměním se potom atmosféra přehoupne do večerního mejdanu s DJ Tokátko, následovaného odvážnou taneční show s pozvánkou do klubu Radost FX, kterou ocení všichni (ne)zadaní.

Magickou atmosféru už od 16:00 navodí vystoupení alchymistické divadelní show Oživlá laboratoř divadla Apropo. Od 17:00 se na vás budou v rámci meet and greet těšit známé tváře televize Prima v čele s moderátory zpravodajství CNN Prima NEWS.

Čarodějnická stezka i líčení pro děti

Pro všechny malé i velké bude připravena čarodějnická stezka se spoustou úkolů a zábavných aktivit spolu se soutěží o nejlepší čarodějnický kostým, jehož majitel bude poté, co ho porota vybere, náležitě oceněn.

Zkoušeli jste s dětmi někdy poslepu podle tvarů odhadovat, jaký druh potravin držíte v rukou? V rámci Globus Challenge si budou moci děti svůj talent k rozeznávání potravin otestovat, a navíc si i odnést kouzelné odměny.

Co by to bylo za magickou párty bez čarodějnického líčení! Nevíte, jak na něj, nebo nemáte čas? Nechte se inspirovat Beauty Talkem v podání značky Dermacol na pódiu nebo se na místě nechte nalíčit. O tu správnou magickou atmosféru se postará také kouzelník z pořadu Česko Slovensko má talent OBINN MAGIC, který mezi lidmi i na pódiu představí tzv. mikromagii, a samozřejmě nebude chybět ani oblíbený výklad karet od Helen Stanku, Jiřiny Köppelové nebo Lucie Kavalírové.

Před 18:00 se můžete těšit na dechberoucí vystoupení Tap Academy Prague – tihle mistři stepu roztančí vás a dětská skupina Disney i ty nejmenší! A vyzkoušet si, jak stepovat, budete moci sami i s dětmi na speciálním workshopu ihned po vystoupení.

Po západu slunce prosvítí Grébovku magická světelná show v podání Novus Origo – společenství meče a ohně z Polné, které se zabývá fire show, light show i šermem z období gotiky. Podvečer bude patřit čarodějnické párty s DJ Tokátko z pražského klubu Radost FX a zakončením celého večera bude potom odvážná taneční show skupiny Men4Queen s pozvánkou do klubu Radost FX pro všechny (ne)zadané.

Tagy:
akce Grébovka DERMACOL LOVE DAY První máj Čarodějnice Pálení čarodějnic program pro celou rodinu