Soukalová, Vémola i Štíbrová. Z přírůstku do rodiny se letos radovala řada celebrit

Lela Ceterová, Karlos Vémola a syn Rocky

Děti slavných narozené v roce 2021

Uplynulý rok se stal pro mnoho celebrit nezapomenutelným kvůli přírůstku do rodiny. Novopečenou maminkou se stala například bývalá tenistka Barbora Strýcová, influencerka Nikol Leitgeb (Štíbrová) nebo zpěvačka Martina Pártlová. Podívejte se, kdo všechno se mohl v roce 2021 radovat z příchodu potomka.

Září tohoto roku se stalo nezapomenutelným dnem pro moderátorku pořadu Showtime a bývalou biatlonistku Gabrielu Soukalovou. Porodila totiž svého prvního potomka – holčičku, které dala jméno Izabela. I další bývalá vrcholová sportovkyně Barbora Strýcová se letos stala maminkou. Syna Vincenta má se snoubencem Petrem Matějčkem.

Rodina herečky a influencerky Nikol Leitgeb se letos rovněž rozrostla. K jejímu čtyřletému synovi Mathiasovi přibyl letos v červnu Tobias. A ve stejný červnový den i stejné porodnici přivedla na svět dceru Stellu její blízká přítelkyně, zpěvačka Martina Pártlová.

Mateřské povinnosti nastaly i u české modelky Veroniky Kopřivové, která má dceru Ellu s modelem Miroslavem Dubovickým. Nejkrásnější vánoční dárek letos pod stromeček dostal také bývalý tenista Radek Štěpánek, kterému se s jeho partnerkou Nikol Vaidišovou 16. prosince narodila druhá dcera Meda.

Dceru Miu přivedla na svět bývalá moderátorka a modelka Monika Leová. Pozadu nezůstala ani herečka Patricie Pagáčová, která letos dala život své dceři s neobvyklým jménem Bibiana. Atypicky se jmenuje i syn Karlose Vémoly, kterého porodila jeho snoubenka Lela Ceterová. Malý Rocky přišel na svět na začátku prosince.

Podle všeho bude i příští rok velmi pestrý. Už brzy se novopečenou maminkou stane Monika Marešová a dalším přírůstkem do rodiny se bude moci pochlubit i Ewa Farna. Podobně na tom bude také filmová herečka Tereza Ramba, kterou porod čeká každou chvíli.

Tagy: