Syn mi udělal radost. Krásy ale moc nepobral, vypadá jako já, přiznává Vémola

Karlos Vémola s partnerkou Lelou Ceterovou a synem Rockym

Vémola a Lela slavili narozeniny dcerky

Karlos Vémola má rád všechno ve velkém stylu. A tak i druhé narozeniny jeho dcery Lilinky stály za to. Pozornosti si pro sebe uzmul ale i zápasníkův syn Rocky, který je bojovníkem od narození. Jeho rodiče prozradili, co vše jeho příchodu na svět předcházelo.

Vémoland v Měchenicích se tentokrát proměnil v ledové království z pohádky Frozen a paní domu v princeznu Elzu. A to všechno pod taktovkou Karlose Vémoly. „Musím obstarat výzdobu a obvolat hosty. A potom doufáte, že vám některý ženský pomůžou v kuchyni, a ony jsou všechny nahoře u Rockyho a já jsem vařil, smažil a krájel dort,“ popsal Vémola.

Právě malý Rocky přišel na svět na začátku prosince poté, co Vémolově partnerce před porodem diagnostikovali covid. Svého syna si tak zprvu nemohla ani pochovat. „Bylo to velmi psychicky náročné a stresující, velmi jsem kašlala. Byla jsem oslabená a porod s covidem nebyl úžasný zážitek,“ popsala Ceterová.

Syna jí po porodu lékaři ukázali sotva na vteřinu. Viděla ho až v momentě, kdy ji přesunuli do jiného pokoje. „Strašně jsem se na to těšila. Byl to neskutečný pocit, poprvé ho ovonět, obejmout,“ svěřila se.

Pohlaví děťátka navíc ona ani Karlos do poslední chvíle nevěděli. „Samozřejmě, kluk mi udělal radost, a protože to bylo takový špatný covidový období a byl to boj, tak když jsme přemýšleli o jméně, tak jsem rozhodli, že to musí být nějaký bojovný a bude to Rocky. Jako byl Rocky Balboa, tak to bude Rocky Vémola,“ vysvětlil Vémola s tím, že i vzhled zdělil po něm. „Chudák on, vypadá stejně jako já. Krásy moc nepobral, ale bude šikovný,“ dodal zápasník.

Tagy: