Černý pasažér zaútočil na revizora pěstmi a rybičkou. Agresivní byl i na strážníky

černý pasažér napadl revizora

Černý pasažér napadl revizora

V úterý došlo na zastávce Vítězné náměstí v pražských Dejvicích k potyčce pasažéra s revizorem. Muž se odmítal prokázat platnou jízdenkou a na revizora zaútočil pěstmi a kapesním nožem.

Potyčka s revizorem začala kontrolou jízdenek v tramvaji. Jeden muž se odmítl prokázat platnou jízdenkou a chtěl dopravní prostředek co nejrychleji opustit. Revizor se ho pak snažil zadržet. Muž začal klást odpor a na revizora zaútočil pěstmi, později dokonce vytáhl kapesní nůž, takzvanou rybičku.

Potyčky na zastávce si všiml operátor, který má na starost kamery, a zavolal na místo hlídku městské policie. Když dorazila na místo, našli na zastávce většího muže, který držel pod krkem druhého menšího. Strážníci od sebe oba oddělili, načež jim větší z dvojice sdělil, že je revizor a že ho druhý muž napadl, když po něm požadoval platný jízdní doklad.

Dvaadvacetiletý černý pasažér ale odmítal s hlídkou spolupracovat a zadržení se bránil. Za pomoci donucovacích prostředků se pak muže podařilo svalit na zem. Jeho agresivita ale neustala, a tak strážníci museli muži nasadit pouta. Celá věc byla předána k dořešení státní policii.

Tagy: