Češka se stala hvězdou pákistánské televize. Vzala si tam o 42 let mladšího muže

Češka v Pákistánu

Učitelka se stala hvězdou pákistánské televize

Pětašedesátiletá česká učitelka angličtiny se stala hvězdou pákistánské televize. Za svou o 42 let mladší láskou se vypravila až do dalekého Pákistánu, a to rovnou na veselku. Manželé už spolu žijí několik měsíců. V budoucnu se spolu plánují přestěhovat do Čech.

Pákistánská svatba bývá opravdovou společenskou událostí. Právě takovou veselku si přijela užít  i 65letá Češka, kterou do tamní exotické země přivedla láska k o 42 let mladšímu muži. „Nemůžu za to, že jsem stará. Několikrát mě požádal o ruku přes Messenger. Říkala jsem, že si ho nechci vzít. Ale nakonec jsem jeho nabídku přijala,“ svěřila se Češka.

„Když nejsi se mnou, cítím, že umírám. Jsi moje láska, královna mých snů. I love you, you are můj miláčku, anděli, heráčku,“ řekl pákistánské televizi 23letý Abdulláh.

Pár se seznámil na sociální síti. A protože mladík nemohl jet ke své milováné, přijela ona za ním. Žena neváhala a vydala se na dlouhou cestu až do pákistánské provincie Pandžábu. „Svedla jsem dlouhý boj na pákistánském velvyslanectví v Praze. Byla jsem tam snad třikrát. Štvalo mě, že mi nechtěli dát vízum. Říkala jsem jim, že tam opravdu chci jet, že je to můj velký sen,“ svěřila se. Kvůli své lásce učitelka angličtiny konvertovala k islámu.

Přestože se české učitelce v Pákistánu podle jejích slov líbí, novomanželé teď plánují společný život v České republice. Musí však vyřídit potřebné dokumenty pro novomanžela. „Chybí mi rodina a domov, bez svého Abdulláha ale nepoletím,“ doplnila.

Tagy: