Charlotte Gottová po půl roce potěšila fanoušky. Ukázala, kam vyrazila na dovolenou

Přibližně půl roku čekalo více než 100 tisíc příznivců Charlotte Elly Gottové na další příspěvek na jejím Instagramu. Dcera legendárního zpěváka Karla Gotta, který zemřel v říjnu 2019, zveřejnila dvě fotky z letní dovolené. Kam vyrazila?

Když chtějí celebrity nalákat na svůj profil na sociálních sítích co nejvíce fanoušků, horečně přidávají jeden příspěvek za druhým. Charlotte Ella se stala hvězdou českého Instagramu hned při jeho únorovém založení.

Za dvě fotky v pózách modelky si během několika chvil vysloužila přes 80 tisíc sledujících, což na české poměry rozhodně není málo. Počet příznivců stále roste a momentálně se zastavil na 112 tisících. Jedna věc je na tom ale zarážející. Charlotte Ella své první dvě fotografie zanedlouho smazala, a její profil tak zel dlouhé měsíce prázdnotou.

Snímky z letní dovolené v Itálii

Až v úterý 17. srpna se fanoušci opět dočkali. Patnáctiletá dcera Karla a Ivany Gottových zveřejnila dva snímky z letní dovolené ve známém italském „barevném“ městě Manarola (jedno z městeček Cinque Terre). Na prvním z nich pózuje na útesu, na druhém vyfotila z výšky čiré italské moře. Ani v jednom případě jí ale není vidět do obličeje.

Za necelý den nasbírala Gottová téměř 22 tisíc lajků. A co se týče počtu více než 100 tisíc sledujících... Pro porovnání – stránka Karel Gott Agency, která poslední rok pravidelně přidává příspěvky ze života rodiny Gottových, má zatím 43 tisíc followerů.

Tagy: